controll - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » controll - dominant Männlich
controll
40 Jahre alt, dominant Männlich, 177 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 29 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2013. 09. 20.
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 8.50 Punkte (6 Bewertung)
Sub és/vagy mazo vágyakkal, de egyben némi intelligenciával is rendelkező srácot, srácokat keresek. Inkább hosszabb távra, de az, hogy mi lehet belőle menet közben dől el (főleg személyesen).

Lehetsz:

a) a mindennapi életben normál vagy domináns szerepben élő sportos, izmos, vékony vagy normál testalkatú srác/pasi, aki "kikapcsolódásként" a sub/mazo oldalát akarja megélni.

vagy

b) teljes mértékben sub, minden tekintetben egy Mester irányítására vágyó fiatal, fiús srác.


Háziszolgát is keresek, vagy "sima" játszópartnert, társat.


I. Ha igazán kemény, bevállalós srácnak érzed magad: mindenben rám bizod magad, nem kérdezel. Maradandó sérülések kizárva. Max 1-2 tabut megemlitesz, én meghallgatom.

II. Kevésbbé kemény 'alfahímeknél' a tabuidat tiszteletben tartom, a kivánságlistádat meghallgatom, esetleg megbeszéljük. Maradandó sérülés természetesen itt sincs.

III. "Lelkileg érzékeny" és "nem_is_tudom" suboknak:
A sub/mazo szolgának is vannak érzései, néhol vágyai is. De nem ezek maradéktalan kielégítése az elsődleges cél. Emberből van, de nem ő irányít (!), hanem irányításra szorul, ezér (is) sub. A Mester ismeri a sub érzéseit, vágyait, határait és ahogy jónak látja a szükséges mértékben figyelembe veszi azokat. Viszont a Mester jobban tudja, hogy mire van szüksége a subnak, mi szolgálja a fejlődését. Ezért Ő a Mester. A sub részletesen beszámol a Mesternek mindenről. Maradandó sérülés itt is kizárt.


Egyik verzióban sem irok regényeket, "ird le részletesen pontosan mit is fogsz velem csinálni" kéréseket el lehet felejteni.


WS OK, egyéb piszkos játék, scat, stb nem érdekel. Fist OK.


Korhatár: 20-35 év.


Egyéb:

(1) Időnként más Dom pasikkal ismerkedésre, subokkal való közös játékokra is nyitott vagyok.

(2) Dominákkal ismerkedés, sub lányok/fiúk közös nevelése is szóba jöhet.

(3) Higiénia adott és elvárt minden kategóriában és azok minden kombinációjában.

Szolgálati közlemény:

(1) Ha levelet írsz, vagy flörtöt küldesz kérem add meg benne az email elérhetőségedet (feltéve, hogy választ is vársz rá), mivel nem mindig vagyok VIP.

(2) Mint látod sokmindenre nyitott vagyok, de az online levelezgetésre nem. Max. néhány levélváltás után személyesen ismerkedek. Elsősorban mivel rengetegen szeretnek csak levelezetni és fantáziálni, de találkozni nem mernek vagy nem is terveznek, az ilyenek kérem messziről kerüljenek el!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Männlich, Unsicher Weiblich - Unsicher Männlich, Unsicher Männlich - Unsicher Männlich

Alter: 20-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Demütigung, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Massage, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Fitness, Internet, Theater, Wissenschaft

Bücher

Esoterisch, Gesundheit, wissenschaftlich