communicat - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » communicat - Submissiv Weiblich
communicat
23 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 164 cm, 57 kg
Wohnort: Österreich, Wien, Wien
Letzter Login: 2016. 10. 14.
Mitglied seit: 2014. 01. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
Nagyon szigorú, tapasztalt, tiszteletreméltó férfi ismeretségét keresem.

A régi, témával ismerkedő profilszövegemtől sem akarok megszabadulni, mert innen indult az egész dolog. Hadd maradjon itt:

Lehet, hogy nem a megfelelő helyen járok, de azt hiszem szükségem van arra, hogy megismerkedjek egy okos és tiszteletreméltó férfivel, aki elvárja a komolyságot és az őszinteséget. Elsősorban őszintén és nyíltan szeretnék levelezni, a kényes témákban is.

Abból a néhány beszélgetésből, ami eddig kialakult, két dolgot már leszűrtem, az egyik az, hogy el se indul a kommunikáció, ha nem tudom eléggé értelmezni a vad és egyenes kérdéseket. Elfogadom, hogy ezek csak nekem szokatlanok, tulajdonképpen azért vagyok itt, hogy olyan férfiakat is megismerhessek, akiknek ez nem szokatlan. Mint "totális irányításra vágysz?" vagy "szereted-e, ha megaláznak", vagy el tudod-e fogadni, ha "megütnek" vagy "testileg-lelkileg korlátoznak, ellenőriznek és irányítanak".

Úgy érzem, hogy ez a téma nem "perverzió". Minden nő az erősebb férfiakhoz vonzódik valahol, tehát nagyon is természetes. De ha a fájdalom és a bántás a lényeg azt "perverziónak" gondolom.

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Kino, Konzerte

Musik

Blues, Jazz, Klassik

Bücher

Roman, Romane