commos - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » commos - Switch Männlich
commos
28 Jahre alt, Switch Männlich, 182 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Fejér, Fvár_közelében
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (6 Bewertung)
*folyamatos szerkesztés alatt

Magamról:
Valahol a fetisiszta és a switch között mozgok, switch oldalról is inkább sub/mazo, de néha-néha a domináns énem is elő-elő jön, bár ez nagyon partner függő, a megfelelő partner esetén inkább sub.
Fetish oldalról a Latex és a felfúható dolgok fognak meg és mozgatja meg a fantáziám, ami ahogy tapasztaltam meg tudja osztani a társaságot, mert vannak, akik már soknak találják, de remélem, hogy sikerül valakibe beleakadni, aki hasonlóan vélekedik erről a témáról.
BDSM rész lentebb megtalálható kitöltve, de ez is nagyban partnerfüggő.


Oldalon a célom a partnerkeresés, aminél ki is van töltve, hogy kit keresek, de ez a rész kiegészítésre szorul, mert jelenleg úgy fest, hogy mindent és mindenkit keresek.

Levelezés, ismerkedés / Közös programok, kikapcsolódás - ez rész vonatkozna még a "félvérekre" is, nagyon szívesen ismerkedem hasonló érdeklődésű emberekkel és a nem/kor/beállítottság nem igazán számít, mert egy jó beszélgetőpartner akárki lehet.

Alkalmi BDSM/szexuális kapcsolat / Tartós, kötetlen BDSM/szexuális kapcsolat -
(hamarosan...)

Párkapcsolat - és ez lenne a végső cél, hogy sikerüljön találni egy hasonló érdeklődési körrel rendelkező NŐ-t. Úgy gondolom, talán a legfontosabb, hogy társ legyen és a többit csak ez után.

Leveleket nem hagyom válasz nélkül és mindenkinek válaszolok, aki normális levelet ír. Ha lehet, akkor küldj mail címet is, gyorsabb a kapcsolatfelvétel :-)

/* az albumaimban található képeken én vagyok*/

Üdv
Commos

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Transvestivismus

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk

Regt an

24/7, Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Folienverpackung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bowling, Computer, Dating, Fernsehen, Fußball, Gesellschaft, Internet, Konzerte, Restaurant, Wintersport

Filme

Aktion, Animation, Fantasie, historisch, Kriegsfilm, Märchen, Science-Fiction, Serie, Thriller