collar04 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » collar04 - Submissiv Männlich
collar04
40 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 98 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 18 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 03. 02.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Régóta izgatja a fantáziámat ez a világ és most elérkezettnek látom az időt, hogy kipróbáljam, megéljem a valóságban is. Beállítottságnak szubot jelöltem meg, de ez nem feltétlenül igaz. Valójában mindkét oldal érdekel, de most inkább erre vágyom.
Fontosnak tartom leszögezni, hogy ez számomra csak játék, ami egyfajta fűszerként izgalmat visz a szürke hétköznapokba.
Izgatnak a kiszolgáltatott helyzetek, a CFNM játékok, egy orvosi vizsgálat. Gyakran fantáziálok arról, hogy meztelenre kell vetkőznöm egy nő előtt, aki különféle dolgokra kényszerít. Például maszturbálás, punci-popsi-talp kényeztetés, pisis punci tisztára nyalása. Még izgalmasabb a dolog, ha közben nyakörv és/vagy herepóráz van rajtam. Szeretném kipróbálni az orgazmuskontrollt is, hosszasan izgatnál, de nem engednél elélvezni, csak a játék végén.
Kortól és alkattól függetlenül keresek, kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatot. (Bár különösen izgató lenne, ha egy fiatal, alacsony, törékeny nő kényszerítene, játszana velem, de ez nem feltétel, csak örülnék neki.) Lehetsz kezdő is. Ami számomra fontos az az ápoltság, diszkréció, szimpátia. Anyagiak kizárva.
Pár dolog magamról: 180cm magas vagyok, 98kg. Inkább mackós a testalkatom, bár régebben aktívan sportoltam ezért izom is van rajtam. Erősen szőrös vagyok, ezt jobb ha tudod. Nem szeretek hazudozni, ezért már itt szólok, hogy nem vagyok független. Párkapcsolatban élek, viszont a párom nem nyitott ezen a téren. Rugalmas munkaidőben dolgozom, így hétköznapokon napközbeni játékhoz keresek partnert.
Írj bátran, válaszolok.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-65 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Keuschheitsgürtel, Prostata Massage, Public Sex, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Demütigung, Folienverpackung, Kitzeln, Ohrpfeilgen, Pens, Vibratoren

Regt an

Arsch lecken, Bondage, dirty Talk, Doktor Fetisch, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Ketten, Masturbation, Melken, Menstruation, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Werkzeuge