collar - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » collar - Submissiv Männlich
collar
35 Jahre alt, Submissiv Männlich, 186 cm, 84 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 10. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözlöm!

Szeretném megköszönni, hogy időt szán az adatlapom megtekintésére.
Röviden magamról, 34 éves férfi vagyok. Beszélgetés, ismerkedés de első sorban kapcsolat, kaland keresés céljából regisztráltam az oldalra. Nem igazán jellemző rám az, hogy netes párkereső oldalon ismerkedem, gyakorlatom sem igazán van benne, de mivel nem úgymond hagyományos, hanem bdsm kapcsolat találása a célom ez az oldal megkönnyíti a dolgomat. Legalábbis szeretném ha így lenne. :)
A bdsm már sok éve az életem aktív részét képezi, talán túlzás lenne azt mondanom, hogy megszállottan függök tőle de azt is el kell ismernem hiányozna ha nélkülöznöm kellene. Mikor ismerkedni kezdtem ezzel a világgal, kipróbáltam magam mindkét oldalon a tapasztalatlanság és a kíváncsiság miatt. Hamar kiderült számomra, hogy az alárendelt oldal az amelyik közelebb áll hozzám, ezt a szerepet tudom igazán élvezni, itt érzem "otthonosan" magam.
Szeretnék megismerni egy Hölgyet, akinek szintén kicsit többet jelentenek ezek a dolgok sima szexuális játéknál. Aki bele tudja élni magát és azonosulni tud a szerepével.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Deres, Einschließung, Folienverpackung, Fußfetisch, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel