celastrix - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » celastrix - Submissiv Männlich
celastrix
26 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 60 kg
Wohnort: Ungarn, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza
Letzter Login: 2016. 11. 05.
Mitglied seit: 2013. 10. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok! Én egy 23 éves szőke hajú kék szemű sub srác vagyok, domináns gazdámat keresem, aki kemény kézzel nevelne. Nincs nagy tapasztalatom, de bármire használható vagyok, nem én döntök semmiről! Szeretnék a gazdám teljes tulajdona lenni.
Szeretem a szerepjátékokat is :)

A nem szexuális használat is bejön, szóval ha heteró vagy, és csak csicskáztatnál, vagy kínoznál, vagy aláznál vagy akármi, írj nyugodtan!

A fantáziám:
Nekem az a fantáziám, hogy egy srác talál rólam valami cikis infót vagy mondjuk küldök neki egy meztelen képet vagy valami és azzal megzsarolna és utána bármit meg kellene tennem, amit mond. És használna keményen, kölcsönadna másoknak, megalázó helyzetekbe hozna csak úgy szórakozásból (pl elvenné a cipőmet és mezítláb kellene hazamennem, vagy belepisilne a kajámba), csicskáztatna, nekem kellene pl a wcjét kitakarítanom a nyelvemmel stb. Ha hibázok keményen megbüntet pl elfenekel szíjjal vagy csak szórakozásból tökön rúg. Közben újabb meg újabb képeket csinálna meg meg kéne adnom neki a jelszavaim is és még erényövbe is rakna, és csak nagyon ritkán engedné, hogy elmenjek (vagy akár soha többé). Közben egyre inkább a kontrollja alá vonna, meghatározná pl. kivel beszélhetek milyen ruhát kell hordanom milyen hajam legyen, egyszóval szépen lassan mindent. És így már totál a kontrollja alatt lennék.
Persze nem muszáj pontosan ugyanígy lennie, csak gondoltam leírom, hogy legyen miből kiindulni ;)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Switch Männlich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Kitzeln

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln