cdMuzzleByte - Submissiv TV oder TS

Alle BDSM Partner » Transvestiten, Transsexueller » cdMuzzleByte - Submissiv TV oder TS
cdMuzzleByte
23 Jahre alt, Submissiv TV oder TS, 180 cm, 69 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 13 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 11. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Crossdresser és femboy vagyok, azaz se nem igazi lány se nem teljesen fiú, talán valahol a kettő között szerintem. Mindennapjaimat fiúként élem.

Szeretem a kiszolgáltatottságot, a megaláztatást, a kötözést... és úgy általánosan mindenféle dominanciából, betöretésből következő dolgokat, játékokat.
Imádok egy férfi előtt térdelni, érezni a kezét amint a hajamba markol, és várni, hogy mint egy tulajdonában álló tárgyat, használjon... mert néha szeretném semminek érezni magam, egy kérlelhetetlen Férfi hatalma alatt...
Magamtól viszont nem fogom magadni magam, úgy gondolom hogy a természet azon törvénye itt is jó ha érvényesül, miszerint a ragadozónak először el kell ejtenie a vadat, mielőtt abból zsákmány válna :)

Egyéb dolgok amik még sokat mondhatnak rólam, az hogy mit Nem szeretek.
Ezek közül az egyik a vésszó (safeword) használata. Én nekem az olyan dolgok nem elég őszinték, amikhez nálam ilyet kellene használni. A szerepjátékokkal semmi bajom, csak szeretném hogy közben a partnerem különséget tudjon tenni "nem" és nem között.
A magázástól és a folyamatosan elvárt gazda/szolga megszólításoktól kiráz a hideg.

Alapvetően a domináns férfiakhoz vonzódom, szeretem azt hogyha a partnerem nagyobb vagy erősebb nálam, és a helyemre tud tenni akár ha kell, de persze egy kreatív elme is könnyen helyettesítője lehet ennek, aki élvezettel tudna néha egy kicsit gonosz lenni velem :)
Nagyon vágyom arra is, hogy valakivel megint kötözéses, bondage-os játékokat játszak, úgyhogy keresek akár valaki olyat is, akivel szex nélkül élvezhetnénk kiszolgáltatottságomat, vagy akár oda-vissza is...

edit: szóval egy kis ideje már itt vagyok, lett is innen pár élményem, jó is rossz is, sok újat nem tudok mondani, valahol az énem legmélyén még mindig várom a fekete lovagomat, de megjátszani akárkinek hogy valami aranyos 5 csillagos idomítható szexrabszolga tárgy lennék már nincs sok kedvem.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Alter: 21-40 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Japanisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Einschließung, Hallsband, Keuschheitsgürtel, Masken, Peitsche

Regt nicht an, aber wir können

Ohrpfeilgen, Sadismus

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Atemkontrolle, Bisse, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Oral-Sex (geben), Pinzette, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bogenschießen, Computer, Internet, Spiel, Tiere, Wissenschaft

Musik

Acid, Alternativ, Drum'n'Bass, elektronisch, goa, Jazz, Musical, Punk, Rave, Reggae, Rock, Soul

Filme

Animation, Fantasie, Horror, Märchen, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller