cathy - Unsicher TV oder TS

Alle BDSM Partner » Transvestiten, Transsexueller » cathy - Unsicher TV oder TS
cathy
49 Jahre alt, Unsicher TV oder TS, 178 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2013. 11. 19.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Már jártam itt, de az élet elsodort.
Most úgy érzem, hányzik ez a közösség.
Itt kell lennem, veletek kell lennem.

Nőcinek érzem jól magam, bár pasiként élek.

Nem vagyok független - az ember képes kötelezettségeket vállalni az életben, amiket aztán cipel magával. Így a saját, belső érzések és vágyak gyakran a háttérbe szorulnak.

Vissza gondolva, már gyerekkoromban is fetisiszta voltam - bár akkor ezt így nem is értettem. Gyakran játszottunk doktorost, és én azt szerettem, mikor a popimba kellett lázat mérni …
Aztán család, gyerekek. Felelős vagyok értük. Így maradnak a vágyak titokban, a megélésük pedig munkából elcsent órák alatt.

Ha tehetem, munkába is úgy megyek, hogy szép harisnyába, bugyiba bújok, néha picit kacéran, ha valaki nagyon figyel, észreveszi, hogy egy vékony fekete harisnya van rajtam, és nem zokni. Vagy a cicim egy picit nagyobb, mint szokott, a melltartó miatt.

Imádok csajszis cuccokat vásárolni. Harisnyaboltban, vagy a fehérnemű osztályon válogatni. De ha nincs sok vásárló, bemegyek a próbafülkébe is egy szoknyát vagy egy női pulcsit felpróbálni. Izgat, ha az eladó látja. Ha normálisnak tűnik, el is beszélgetek vele.

Szexben érdekel minden, ami xtrém. Ami más, mint a megszokott … Sajna jelenleg ezt leginkább magamban, masztizással tudom csak kiélni.


Hát ez vagyok én.
Szívesen találkozok hasonszőrűekkel, a napközben elcsent órákban dumcsizhatnánk egy jót, mint barinők, vagy elmehetnénk együtt vásárolni. Aztán ki tudja, milyen vágyak ébrednek :)

csók nektek,
cathy

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch TV oder TS

Alter: 30-50 Jahre
Höhe: 150-200 cm
Gewicht: 50-90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Chinesische Bälle, Demütigung, Einschließung, Gangbang, Kaloda, Kreuz

Regt nicht an, aber wir können

Augenverbund, dirty Talk, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Jeans, Kerzenspiele, Kitzeln, Massage, Pens, Stichelei

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, CBT, Cross-Dressing, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Electro Sex, Fisting, Fußfetisch, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Masturbation, Melken, Menstruation, Nadel, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Gesellschaft, Kino, Segeln, Wintersport

Musik

Heavy Metal, Jazz, Klassik, Latein, Musical, Pop, Reggae, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Aktion, Drama, historisch, Horror, Informativ, Kriegsfilm, Krimi, Musical, Sex / Porno, Western

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Gastronomie, Reise, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine