capo666 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » capo666 - dominant Männlich
capo666
34 Jahre alt, dominant Männlich, 173 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 30.
Mitglied seit: 2016. 08. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Kedves !

Ne várd tőlem, hogy az első mondatomban egyszerű szavakkal illesselek, ribancozzalak, nevetséges módon bizonygassam felsőbbrendűségemet és magasztosítsam magam.
Maximálisan tisztelem benned a Nőt. Az autó ajtaját előre nyitom, belémkarolhatsz, az étteremben kihúzom a széked, lesegítem a kabátod, a borospoharat a kezedbe adom, mert ez az alapvető erkölcsi normarendszer, amit íratlan szabályok alakítottak, másoknak konzervatívnak tűnik, számomra elképzelhetetlen másképp.
A BDSM világa mindenek előtt a feltétlen bizalmon és az átlag feletti intelligencián alapszik, nem megsértve senkit, nem a prolik hétköznapi játéka.
Különlegességét az adja, hogy folyamatosan fejlődő minőséget, alkotó fantáziát kíván, a legmagasabb IQ/EQ szintjén működhet csak, sztereotípiává- és egyszerűen életformává alakul.
Egy játék, mely maga és benne a test is eszköz, a vágyak irányvonalak, az igazi cél a tudat feletti uralom, amihez vezető út a vágyak megélése, melynek segítségével kérés nélkül adod a kezembe a lényed azzal a kimondatlan kéréssel, hogy az általad képzelt határaid átírásával új és újabb szintet lépj a testi élvezeteken kívül, igényeld az agyad kielégítését is.
A szexuális viselkedésformák személyenként eltérőek, a gyűjtőfogalmon belül mindegy, hogy a fájdalom viselése, a kiszolgáltatottság érzése, kötözés/fegyelmezés, dom/sub játék, vagy a mazochista vágyak kielégítése adja a konkrét élvezeted alapját.
Egyetlen egyetemes cél vezérel, hogy Te megéld a vágyaid, mert csak akkor tudom én a sajátom !

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Masken, Nippel, Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Schwimmbad, Segeln