calestian - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » calestian - Submissiv Männlich
calestian
25 Jahre alt, Submissiv Männlich, 188 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 09. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia!


Régóta foglalkoztat az a kérdés milyen lenne felszarvazott "jófiúként" élni egy lány mellett.

Ez alatt a következőket értem:
Egy elsősorban a hagyományos értékeken alapuló kapcsolatot. Akár komolyat is, sőt így lenne a legérdekesebb. Azonban te minden következmény nélkül szabadon flörtölhetsz, szabadon lefeküdhetsz bárkivel, ha SZERETNÉL. El is mesélheted, sőt.
Nyugodtan megemlítheted az emberek között sétálva, hogy másnak milyen helyes arca van, jó teste, stb. Bátran pasizhatsz közvetlen mellettem is, engem akár hamisan a testvérednek, kollégádnak, ismerősödnek feltüntetve, ha a helyzet úgy kívánja.
Ez például olyan nőkhöz szól, akiknek már sokszor volt féltékenykedő pasijuk és gondolatban eljátszottak már ezzel a kérdéssel. Esetleg volt olyan kissé papucs párjuk akik, -ha nem is ilyen szinten- de sok mindent elviselt nekik.
Ahogy írtam az elején. Alapvetően a hagyományos értékekre építkező kapcsolatot képzelek el. Tehát nem mindegy nekem sem, hogy kivel teszem ezt. Mivel nem pusztán szexuális vágyaim kiélésére akarlak felhasználni. Mitöbb egy csupán erre alapozó kapcsolat érdektelen is lenne tét hiányában. Ennek tükrében a szó jó értelmében ismerkedni szeretnék először.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, CBT, Demütigung, Dildos, Gangbang, Keuschheitsgürtel, Melken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel