btibi95 - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » btibi95 - Switch Männlich
btibi95
21 Jahre alt, Switch Männlich, 190 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 09. 24.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia :)

Switchként regisztráltam, nem azért mert fogalmam sincs róla, hogy milyen vagyok, hanem mert mind a két oldal érdekel, mindegyiknek meg van a saját izgalma. Lehet hogy egyszer majd elnyomja az egyik a másikat, mert hát mindenki változik, de egyenlőre mind a kettő egyformán lázba hoz, az adott helyzettől függően.

Én egy 21 éves egyetemista vagyok, Győrben tanulok, de a hétvégéket főleg Pesten töltöm. Nem nagyon járok diszkókba, az én helyem a koncerteken van. Amúgy meg a beszélgetős, kirándulós programokat preferálom. Elég magas vagyok és a 80 kilómmal úgy gondolom "átlagos" testalkatúnak számítok (bármennyire is ellenszenves ez a szó :D).

Elsősorban komoly kapcsolatot keresek (nem vagyok benne biztos hogy online lehet ilyet találni, de hátha), de ha csak alkalmi jönne össze én attól sem zárkózom el. Ez majd úgyis elválik.
Nem vagyok tapasztalt a BDSM-ben, de annál inkább érdeklődöm iránta. Azt se várom el, hogy te az legyél, mert nem ez ami itt igazán számít szerintem, hanem a bizalom.
Nem célom a végtelen hosszú levelezés, de tisztában vagyok vele, hogy nőként azért van egy kockázata a személyes találkozásoknak é ezt tiszteletben is tartom.

Ami a leginkább érdekel:
-Falhoz szorítani egy nőt és azt csinálni vele amit akarok, hallani ahogy könyörög hogy elégítsem ki, vagy dugjam meg (de leginkább a kettő együtt)
-érezni a teljes kontrollt felettem, megbüntethetsz, vagy megjutalmazhatsz (főleg a heréim és a farkam felett, teasing, ballbusting, lightosabb cbt, kötözés)
-sokmindent szívesen kipróbálnék a többit majd privátban egyeztetjük :), de a lényeg az hogy maradandó sérülésről szó sem lehet.

Tudom hogy lányok nem nagyon szoktak írni, de ha valaki mégis veszi a fáradtságot, akkor feltétlen vissza írok, amit tudok :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-25 Jahre
Höhe: 145-200 cm
Gewicht: 45-65 kg

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Arsch lecken, Atemkontrolle, dirty Talk, Einschließung, Fisting, Gummi, Hallsband, Jeans, Kerzenspiele, Leder, Masken, Masochismus, Piercing, rasieren

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Einguss, Menstruation, Pisse

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Electro Sex, Feuer, Folienverpackung, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Strümpfe, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Bowling, Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Party, Restaurant, Spiel, Theater, Tischtennis

Musik

Heavy Metal, Punk, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Drama, Fantasie, Horror, Komödie, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Western

Bücher

Entertainment, Erotisch, Roman, Romane