bodyuse - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » bodyuse - dominant Männlich
bodyuse
32 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok!

Elsősorban nyitottságom miatt regisztráltam a oldalra. Van néhány olyan vágyam, amitől nem tudok szabadulni. Nem kifejezetten vonz a BDSM lelki oldala, az alárendeltség. Legalábbis ezeket egyik partneremmel sem éltem át olyan szinten, hogy megragadjon.

A női test szeretete hozott ide. Szeretek foglalkozni vele használni, kényeztetni, stimulálni, korlátok közé szorítani, majd elölről kezdeni.
Nálam nem fogsz parancsokat teljesíteni, nem fogod a vágyaimat lesni. Ellazulni jössz hozzám, hogy aztán remegő lábakkal mehess haza.

Azt hiszem párkapcsolatot most nem keresek, de nem is zárkózom el előle. Leginkább egy hosszú távú szexkapcsolat lenne számomra az ideális, ahol ismerjük a másikat, igényeit, vágyait, de mégis kötöttségek nélkül élvezzük egymás társaságát. Nem számít, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezel, csak az a fontos, hogy nyitott légy!

Nem feltétlen fogok minden női adatlapot átolvasni, ezért nem gondolom, hogy csak én kezdeményezhetek. Ha szeretnél rólam többet megtudni, írj bátran!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -33 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Bestrafung, Deres, Doktor Fetisch, Electro Sex, Fisting, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Melken, Peitsche, Pens, Piercing, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Herrschaft

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Dildos, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Haareziehen, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, rasieren, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Basteln, Billard, Bowling, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Musik, Party, Restaurant, Schwimmbad, Tanz, Theater, Tischtennis