blondie_ - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » blondie_ - Submissiv Weiblich
blondie_
24 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 173 cm, 54 kg
Wohnort: Ungarn, Fejér, Székesfehérvár
Letzter Login: 2015. 11. 09.
Mitglied seit: 2015. 05. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Inkább az alárendelt oldalon, de mindenre nyitottan, kötetlenül ismerkednék. A keresett partner adatait vedd figyelembe, mielőtt írnál - ezt a korábbi levelek alapján fontosnak gondoltam már az elején megemlíteni :)

Sosem féltem szembekerülni a társadalmi konvenciókkal, a fantázia világában és a valóságban sem. A filmekben, irodalmi művekben az antihősöket, negatív hősöket tartom izgalmasabb karakternek, velük tudok azonosulni, de a hétköznapokban is a saját szabályaim szerint élek, minden értelemben. A legnagyobb értékek számomra a függetlenség, és a kreativitás.

A szexben is inkább az "extrémebb" élményeket, mint a hétköznapi romantikát keresem. A túl sok fájdalom nem feltétlenül öli meg az élvezetet, néha épp ellenkezőleg (profilképhez kapcsolódó utalás, pacsi, ha felismerted mindkettőt :)) ). Ami az egyik kedvencem (lenne), de még nem sok lehetőségem volt kipróbálni, a rape roleplay.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 18-25 Jahre
Höhe: 175- cm
Gewicht: -80 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Keuschheitsgürtel, Nadel, Peitsche

Regt an

Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Demütigung, dirty Talk, Fotografie, Haareziehen, Kerzenspiele, Ketten, Masochismus, Messer, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Fitness, Lesen

Filme

Drama, film-noir, Informativ, Thriller