bisubffi - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » bisubffi - Switch Männlich
bisubffi
31 Jahre alt, Switch Männlich, 172 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 08.
Mitglied seit: 2015. 06. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek, remélem eljutsz odáig hogy úgy dönts megkeresel, ennek az egyetlen célnak az elérése érdekében írom a következő sorokat. Mert keresem a páromat aki kiegészít, teljessé tesz. Biztos lesz ami nem az ízlésed szerint való bennem de ne add fel.

Nem vagyok egyszerű, nem baj ha te sem vagy az. Senki sem szilárd szikla, mindenki idomul a másikhoz akár egy beszélgetéskor is, ahogy a szexben is. Ettől izgalmas mindig valaki ismeretlennel találkozni, mert nem tudni mi sül ki belőle. Ha félsz a kihívásoktól gyáva vagy, ha ragaszkodsz a fixa ideálodhoz egyedül maradsz.
Légy nyitott, az egyszerű dolgok unalmasak. Switch vagyok, nem azért mert nem tudom mit akarok, hanem mert mindkét oldalt szeretem, és gyakorlom. Változik hogy mikor vagy kivel melyik az erősebb bennem. Izgalmas szuitu amikor egy üzletasszony a wc-ből iszik, vagy amikor egy szürke kisegér önmagára talál és ellentmondást nem tűrve megszerzi amit akar. És aztán visszavedlik az ember :) Ettől is szép.

Épp úgy élvezem ha egy nő épp a seggem döngeti míg a farkamból ömleni kezd a sperma patakokban, majd dolga végeztével a számba köp, vagy mint ha a határait feszegetve tehetek próbára egy fiatal, törékeny, engedelmes, sub kis ribancot, akár nyilvánosan, akár hurkásra verve ha elég elszánt hozzá, akár a száját wc-mnek használva. Csak rajtad áll hogy mit hozol ki belőlem. Tisztában vagyok vele hogy a fantáziám túl sok a legtöbb nőnek. Az hogy meddig megyünk el csak a te fantáziád korlátaitól függ. Lépd túl a saját határaid. Törekedj rá és én sem leszek elégedetlen.

Határozott fellépés, a nő tárgyiasítása, kemény akár zsarnoki uralkodás, megalázás, kihasználás. Biztos megfordult már a fejedben ezen fogalmak mindegyike, de az eddigi pasijaid alapján tényleg erre buksz? Vagy ez csak duma? Dönts ne csak epekedj, és válogass, most választhatsz, de ne búj az ismeretlenség mögé. Lépj elő. Éld is meg, ne csak virtuálisan.

Ha kínoz és nem hagy nyugodni a vágy, hogy valaki tulajdona légy, hogy rábízd magad, a kezébe helyezd a bizalmad, hogy elviseld amit rád mér, és elégedettséggel tölt el ha szolgálhatsz, akkor biztos hogy nem hamvába halt ötlet hogy megismerjük egymást. Tedd próbára a fantáziám, és kápráztass el engedelmességeddel. Lepj meg.

Mindenki tud kifogást keresni ha arról van szó hogy a tökéletest keresi, valakinek a kor fontos, másnak a magasság, másnak a farok méret. Én sem vagyok tökéletes de törekszem rá :) amíg megtalálod az igazit boldogan baszlak szét. De ki tudja talán most készülsz elmenni életed szerelme mellett.

Jóképű pasi vagyok, tégy próbára. Csak a bátorságod kell.
keress!

u.i. igen pasival is basztam már. Ami érdekel azt kipróbálom, aztán döntöm el tetszik-e, és nem fordítva.

Határozott domináns nők se kíméljenek akik próbára tennének egy nagyképű srácot.
csók
aki túl komolyan veszi az életet lemarad a javáról

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Latex, Melken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge