bismarck - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » bismarck - dominant Männlich
bismarck
38 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 74 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 8 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 10. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Átlagos ember vagyok, unalmas irodai munkával, átlagos élettel (bár akad benne pár, nem szokványos időtöltés, nevezzük hobbinak). Néha művész vagyok, néha pilóta. Ennyit magamról.
Számomra a BDSM, a fétis sokáig eltemetett, titkos, alaktalan vágy volt. Sok időbe telt, mire rájöttem, nem beteg vagyok, hanem átlagon kívüli, vagy azon felüli, ki tudja. Az uralkodás nem szexuális kizsákmányolást jelent, hanem magát a dominanciát: tedd, amit mondok, és megjutalmazlak; ha nem, megbüntetlek. Nem vagyok "profi" BDSM szakértő, nem tudok mintaszerű csomókat kötni, nem is akarok.
Egy kirándulás, beszélgetés sörözéssel, hódolás a gasztronómiai élvezeteknek... Átlagos élvezetek. De a szubom ezt megbilincselve, vagy egy dildóval a testében, tán latex ruhában élvezi. Szájpecek, pálca, bilincsek fenyítik, ha nem engedelmeskedik. Nincs lehetetlen, nincs tabu. Bármire kérhetem, megteszi, mert engedelmeskednie KELL. Ha úgy akarom, kielégíti fetisiszta énem. Ha épp máshoz van kedvem, követi a parancsaim. Nem csak a büntetéstől retteg, hanem inkább attól, hogy elveszíti ura kegyét.
Nem pénzért vásárolható élvezetet keresek, hanem valami olyat, amit nem tudok megélni az itthoni négy fal között. Összhangot, és a bdsm által nyújtott maximális bizalmat, azt a kapcsolatot, azt az élvezetet, ami csak egy szub és egy dom között alakulhat ki.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich

Alter: 25-45 Jahre
Höhe: 160-185 cm
Gewicht: 45-70 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7

Regt nicht an, aber wir können

CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Einguss, Einschließung, Kerzenspiele, Ketten, Pinzette, Prostata Massage

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Dildos, Fotografie, Herrschaft, Kaloda, Latex, Leder, Masochismus, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, rasieren, Sadismus, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Dating, Gesellschaft, Kochen, Lesen, Tischtennis, Wissenschaft

Filme

Abenteuer, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Serie, Sex / Porno