bentlakas - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » bentlakas - dominant Männlich
bentlakas
27 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 73 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 13.
Mitglied seit: 2016. 08. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek érdeklődő,

Háziszolgát keresek budapesti bentlakással. Többéves tapasztalattal bíró, tanult, igényes domináns férfi keres alázatos, kezdő vagy tapasztalt alárendelt nőt. Elképzelésemmel rugalmas vagyok, több szintet ajánlok fel és a leendő partner választhat, milyen mélyre akar menni.

Első szint: szexért szoba. Csak a tested kell nekem, cserébe lakhatsz nálam. Akár kölcsönös örömszerzésen is alapulhat, nem vagy a szolgám és szabadon csinálsz amit akarsz. De ha otthon vagyok és használni támad kedvem akkor partner vagy ebben. Nem kényszerből, kölcsönös örömszerzés céljából.

Második szint: nem csak a tested adod át nekem, valamennyit magadból is. Alárendeled magad akaratomnak, feladatokat kapsz tőlem és ezek alapján osztályozom a teljesítményed. Ez meghatározott időközönként történik, továbbra is van szabad időd és tevékenységed, nem osztom be a teljes idődet.

Harmadik szint: szolgálsz, tisztelsz és a kedvemre teszel minden egyes percben minden egyes porcikáddal. Nincs szabadulásod, folyamatos kontroll alatt tartalak és megszűnik létezni számodra a külső világ, csak az én akaratom létezik és csak az én elégedettségem okoz számodra örömet. A tulajdonommá válasz és innen kezdve én rendelkezem veled.

Ha saját elképzelésed is beleszőnéd a játékunkba, megbeszélés kérdése, nyitott vagyok. További részleteket privátban egyeztethetünk.

Gesprochene sprachen

Ungarisch