benji34 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » benji34 - Submissiv Männlich
benji34
35 Jahre alt, Submissiv Männlich, 170 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Jász-Nagykun-Szolnok, Szolnok
Letzter Login: 10 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 08. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Ismét itt.

Regisztráltam már párszor, de aztán vagy egy kellemetlen élmény, vagy ellenkezőleg, pont azért mert azt gondoltam, hogy rátaláltam valakire, aki mellett semmire, többek között erre az oldalra sincs szükségem, mindig töröltem magam. Mivel a kellemetlen élmények emléke mindig megfakul és az is kiderült, hogy eddig mégsem találtam senkit, aki miatt ne lehetnék itt, így ismét regisztrálok.

A lényeg... Szubmisszív férfi vagyok. Fetisiszta is. Egyszerűen imádom azokat a nőket és minden értelemben vonzódom is hozzájuk, akik erősek, dominánsak, igazi uralkodó típusok. Nagyon szeretnék találni valakit, akivel akár egy kötetlen, laza, de tartós kapcsolatot, akár egy ennél komolyabb, bensőségesebb viszonyt ki tudnék alakítani.

Tapasztalattal már rendelkezem ezen a téren, de nyilván lehetne még újat mutatni... Remélem valaki még fog is... :)

Nem részletezném itt, hogy mikre vágyom konkrétan és mikre nem, mivel ez nagyon sokszor úgyse számít és ez rendjén is van így :)

A szándékaim abszolút komolyak, megbízható vagyok, ha írok valakinek, annak minden szaváért vállalom a felelősséget. Nincs több regisztrációm, nem írok naponta 5-10 levelet, bombázva a domináns/fetisiszta hölgyeket.

Gesprochene sprachen

Ungarisch