bendegous - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » bendegous - dominant Männlich
bendegous
44 Jahre alt, dominant Männlich, 190 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapes
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2009. 12. 28.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Keresem párom sub lány személyében, aki imádja a megkötözős játékokat, elfenekelést, kiszolgáltatottságot, légzés-kontrollt, hosszan elnyújtott orgazmusokat.
Én egy őszinte, nyílt szívű, kiegyensúlyozott Dom vagyok. Monogám beállítottságom kiterjed a “sima” szexkapcsolatra is, amiben - lévén nem szokványos szexkapcsolatról beszélünk kihangsúlyozandó, hogy - vigyázok a partnerem testi-, lelki épségére, biztonságára. Ebből egyenesen következik pl. a diszkrécióm, és hogy odafigyelek rá. A Jóisten ép elmével áldott meg, egyetlen csavar van csak meglazulva, de az nagyon: imádok perverzkedni, minél hosszabban és gonoszabb módon játszani partneremmel, minél kevesebb beleszólást engedve neki a dolgok menetébe.
Elsősorban hosszútávú állandó partnert/szexpartnert keresek akivel kölcsönösen megvalósíthatjuk és kiélhetjük vágyainkat, de szívesen megyek bele levelezésekbe is, viszont előrebocsátom: nem vagyok nagy levélíró. :)

A komolyabb rész:
A BDSM számomra egy olyan játék, ami sokkal több, mélyebb, valódibb annál, tehát tulajdonképp nem is az. Ugyan mindig én vagyok felül, de tudom, hogy subom engedélyével, amiért köszönöettel és hálával tartozom neki. Bizalma több kötelezettséget ró rám, mint szabadságot ad a teste, lelke feletti rendelkezésben, és ez így van rendjén. E miatt tisztelem, e miatt szeretem, e miatt akarom méginkább birtokba venni, kontrolálni, kényeztetni. És ez is így van rendjén.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18- Jahre

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk

Regt an

24/7, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Chinesische Bälle, Dildos, Einschließung, Filmen, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Bogenschießen, Bowling, Computer, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Restaurant

Musik

Jazz, Klassik, Pop, Rock

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Fantasie, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Serie, Talk-Show, Thriller, Western

Bücher

Esoterisch