bdsmlap - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » bdsmlap - Submissiv Männlich
bdsmlap
35 Jahre alt, Submissiv Männlich, 180 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
Elsősorban embert keresek, aztán barátnőt és Dominát. Mer nem csak az állatias szex érdekel. Érezni és hinni is akarok a partnerembe.

A szolga nem egy báb nem egy darab vagy egy darab hus. Amivel a Domina azt csinál amit akar. hanem egy érzö emberi lény. Aki vágyai érzelmei és szexualitásása megéléséhez keres egy másik érzö emberi lényt.

Egy anyagiaktól mentes. Érzelmi alapokon nyugvó Kapcsolatra vágyom. Ahol nem csak BDSM de vanília is jelen van.

Szerintem egy BDSM kapcsolatban nem az alárendelt fél irányít. Mert ha így lenne, akkor semmit nem érne az egész. Ha a kapcsolatuk elkezdődött addig nem ér véget még a Domina el nem engedi, vagy el nem bocsátja a sub – ját. A Domina és a sub kapcsolatában a lelki kötelékek a legfontosabbak nem a bilincsek, kötelek, vagy a fájdalom. A szolgát igazából érzelmileg bilincseli meg a Domina, és ez a kötelék sokkal biztosabb, mint bármely fizikai. Azt a feltétlen bizalmat, amikor bármilyen játékba látatlanul belemegy. Természetesen ehhez mindkét oldalon tapasztalattal kell rendelkeznie a másik fél igényeivel, állóképességével, tapasztalatával, kapcsolatban.

A sub mindenkinek feltétlen engedelmességgel tartozik, akit a Domina arra kijelölt. Dominálni nem jelenti azt, hogy közvetlenül a Domina büntet, vagy jutalmaz, lehet, hogy a Domina hozzá sem ér a sub- hoz semmilyen eszközzel, sem csak szolgálóit utasítja a végrehajtásra. Dominálni igazából nem közvetlenül a fájdalom okozását jelenti. Inkább a kiszolgáltatott helyzetek megteremtése, és maga az irányítás. Amihez eszközök sem szükségesek. És nem feltétlenül azonnal büntet, lehet azt későbbre is halasztani, összevonni.

Barátnőit szeretné szórakoztatni: milyen engedelmes szolgát tudott nevelni, bemutatni rajta mennyire lehet megalázni valakit. Megengedi barátnőinek, hogy irányítsák, vagy játszanak vele. A BDSM iránt érdeklődő lányokat, hölgyeket tanít rajta a Dominálásra. De lehet, hogy elutazik és kölcsönadja szolgáját barátnőjének, barátnőinek vigyázzon rá, tartsa rövid pórázon. Vagy egyszerűen bérbe adja eladja valakinek. Aki fizetett érte annak is teljes engedelmességgel tartozik. De tetszés szerint el is adhatja a szolgát. És aki megvette annak persze ugyanúgy engedelmeskednie kell. Az is lehet, hogy csak játszik vele. Nem követett el semmit csak a Domina kíváncsi arra hogyan reagál egy játékra. Vagy csak egyszerűen a saját szórakozására teszi mindezt. Ez mindegy ö a Domina és a szolgának feltételek nélkül kell engedelmeskednie.

A rabszolga folyamatosan szolgálja az úrnőjét. Még akkor is, ha nem áll mögötte. A szolga a feladatait nemcsak a szeánsz alatt hajthatja végre, hanem azon kívül is. A szeánsz időpontját, időtartamát a Domináns fél határozza meg. De nemcsak ezt, hanem azt is mi történjen, ebben, teljes mértékben a Domina dönt. És a szabályokat is mit szabad mit nem a sub - nak, és ezeket bármikor megváltoztathatja, ahogy csak akarja, amikor csak akarja. De a sub kérést, ötletét a játékkal kapcsolatban jó, ha meghallgatja, lehetnek új megoldásai de, erre semmi sem kötelezi.

A ruházat. Sok eszköz a ruhán át is hat. A sub –nak nem feltétlen kell meszetlennek lennie. A ruházat mértékét is a Domina határozza meg.

A szex a Dominával? Ezt a domina dönti el. Valójában a Domina szerzi meg a sub –ot, vagy veszi el tőle, amit akar. Mert a sub nem szerezheti meg a Dominát. Hiába történik meg a behatolás. Ekkor is a Domina szerzi meg a sub-ot. A sub közvetlen szexuális kielégülése nem fontos. A Domináns fél kielégülése az elsődleges. A sub-nak mindig domina érdekeit kell figyelembe vennie.


Kemény kezű. De tudja a fájdalom és a jutalom kéz a kézben jár.

Ha mindkét félnek jó, akkor jó. Az Úrnőmre bízom magamat ami tőle jön az csak jó lehet.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-45 Jahre
Höhe: 165-210 cm
Gewicht: 50-85 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Blut, Feuer, Folienverpackung, Nadel, Public Sex

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fisting, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Messer, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Bowling, Computer, Gesellschaft, Internet, Lesen, Museum, Spiel, Tiere

Musik

Acid, Country, Drum'n'Bass, elektronisch, gangsta rap, goa, Heavy Metal, House, Jazz, Latein, Rap, Rave, Reggae, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Aktion, historisch, Informativ, Komödie, Krimi, Romantik, Science-Fiction, Sex / Porno, Western

Bücher

Alben, Erotisch, Kunst, Religion, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine