barnamacska - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » barnamacska - Submissiv Weiblich
barnamacska
44 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 173 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 08.
Mitglied seit: 2015. 12. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
A társam keresem, egy Dom férfi személyében (aki nem switch irányú)...

Azért itt, mert bizonyos dolgokat jobb, ha az elején tisztán látunk egymásról, és úgy gondolom, tapasztalom, hogy ezt sajnos ritkán teszik meg az emberek. Itt talán jobban. Másrészt meg, nincs is erre igazi fórum máshol (vagy csak én nem ismerem..:-)

A beállítódásom már biztos... Gyakorlatom kevés, de nem is kívánom alkalmi- illetve szerető kapcsolatban elmélyíteni. Kérem, hogy kapcsolatban élő Urak (vagy akik a ds kapcsolatot csak így tudják elképzelni) ne keressenek, számomra szeretőként ezen dolgok nem megélhetőek, nem működnek, nem tudom magam átadni egy olyan Férfinak, aki az életben illetve teljes mértékben nem vállal fel.
Vannak a környezetemben pozitív példák arra, hogy ez az irány, amit én keresek/érzek minden porcikámban, igenis működik.

Alapból egy értelmes, érzékeny, pozitív, szenvedélyes, odaadó és nyitott Nő vagyok. A szexualitás, játékosság, testiség, minden nemű vágy-és érzés megbeszélése lételemem. Egy valakit keresek, aki ebben társam akar lenni.

Kérem minden olvasóm tartsa tiszteletben a fentieket és hogy kit-mit keresek, én sem ítélkezem senki felett. Tiszteletlen és fenti kéréseim figyelmen kívül hagyó levelekre nem áll módomban válaszolni.

Köszönöm, sok sikert kívánok magamnak és másoknak is:-)

B.M.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 38-50 Jahre
Höhe: 175- cm
Gewicht: 80- kg

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch