baloo - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » baloo - Unsicher Männlich
baloo
47 Jahre alt, Unsicher Männlich, 186 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, Móvár +-
Letzter Login: 8 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 04. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Eleve azzal kezdeném, hogy társat keresek.

Monogám vagyok, 1 db „old-school” heteroszexuális, természetesen szubmisszív kábé korombeli szabad (hajadon, elvált, özvegy, sőt párkapcsolata se legyen) nőt keresek, aki intelligens, vidám természetű, őszinte és kedves – intelligenciával, humorral, őszinteséggel és kedvességgel viszonzom, ha egy kicsit lökött is, az bingó :-)

Magában a BDSM-ben kezdő vagyok de a vonzódás efelé régóta bennem van. Egyelőre megmaradok óvatosan a „bizonytalan” kategóriában (amint azt már nálam jobban valaki itt kifejezte, leginkább a nemlétező "kíváncsi, nagyon kíváncsi" kategóriába tartozom). Többnyire domináns vagyok, de ezt majd leendő hercegnőm, tükröm kibogozza :-) Alapból nem vagyok se durva se agresszív (az meg remélem kiderült, hogy bunkó sem), a BDSM-t inkább pikáns fűszernek, az intimitás magasabb fokához vezető "eszköznek" tekintem, ami erősíti a kötést. Az alább megadott érdeklődsi kör tájékoztató jellegű. Abban viszont semmi izgatót nem látok, hogy megalázzak valakit, akit tisztelek és szeretek.

A teltebb, de azért nem BBW hölgyeket preferálom, hálistennek a megszólítani kívánt korkategóriában úgyis ez a jellemző. Hosszabb sötétebb haj, szép hang (ilyet se sokan írtak...), arányos nőies alkat előny, de a lényeg az első 3 bekezdésben van, főleg a legelsőben.

Na kábé ennyi így elsőre, köszönöm, hogy elolvastad. Aki ír, tegye ezt lehetőleg minél elengedettebb stílusban, imádom az eredeti nőket :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 35-50 Jahre

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Slowakisch, Tschechisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Bestrafung, Deres, Dildos, Electro Sex, Feuer, Fisting, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Masochismus, Melken, Nadel, Ohrpfeilgen, Pens, Prostata Massage, Stichelei, Strümpfe, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Doktor Fetisch, rasieren

Regt an

Augenverbund, Bisse, Bondage, Breast Torture, Haareziehen, Herrschaft, Kerzenspiele, Kreuz, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kochen, Musik, Schwimmbad, Tiere, Zeichnung

Musik

Blues, Latein, Punk, Rhythm'n'Blues, Rock, ska

Filme

Drama, Fantasie, historisch, Kriegsfilm, Science-Fiction

Bücher

Alben, Esoterisch, Geschichte, Poems, Religion, Roman, Romane