autumgirl - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » autumgirl - dominant Weiblich (Domina)
autumgirl  - Domina Budapest
21 Jahre alt, dominant Weiblich, 160 cm, 53 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 29.
Mitglied seit: 2013. 05. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Tök jó, hogy küldözgetitek a "flörtöket", de mivel nem vagyok vip, úgyse tudok rá válaszolni, ha meg vip lennék, nem ezzel tölteném az időmet :)

-

Kedves Mindenki!

Úgy láttam, hogy eléggé félreértetek, úgyhogy kiegészítésre szorul az adatlapom.

Sokan úgy állítottak be, mint hogy magamat mindenkinél jobbnak képzelem, a férfiakra csak előítélettel nézek, nekem senki sem elég jó, és minden egyes levélre, amit csak "bátorkodnak" írni, gúnyos választ adok.

Azért írtam ilyen hangnemben a lentit, hogy hátha ez elriasztja azokat, akik bepróbálkoznának, de sajnos még így sem elég hatásos...

Nem keresek férfi partnert, mert azon kevés 20 évesek közé tartozok, akik tudják, mit akarnak kezdeni az életükkel, vannak konkrét céljaik és szeretnek tanulni. Tehát az egyetem melletti minimális fennmaradó időmet a saját pasimra akarom fordítani, nem másokra. Ezért is meggondolom, hogy kire szánok időt.

Nyilván arra szánok időt, akivel célom van. Ennek ellenére előfordul, hogy ha valakinek a levele megtetszik, akkor azzal akár barátkoznék is. De, eddig akikkel ez előfordult, miután nyilvánvalóvá tettem, hogy csak barátságról lehet szó, és kérdeztem róluk valamit, érdekes módon eltűntek.

Ez nem azt jelenti, hogy akkor szabad a pálya, és mindenki, aki magát érdekesnek és intelligensnek gondolja, vagy csak nincs kivel megbeszélnie a magánéletét meg a lelkivilágát, írjon rám barátkozási szándékkal, mert nincs rájuk időm!!!

Biztos vagyok benne, hogy itt a pixin sok érdekes, okos ember van, akiket lenne értelme megismerni egyszer, de nem most.

A levelekről; ha valaki ír egy kultúrált, nem 1 soros levelet, amiből látom, hogy elolvasta az adatlapomat, akkor arra én is kultúráltan fogok válaszolni, mégha a válaszom elutasító is. Ha hozzámvágnak egy kb 3-4 szavas levelet, hogy "udv urno szamra ulsz kinyallak" vagy "neked én kellek", erre persze, hogy csak valami hasonló hülyeséget lehet válaszolni.

________________________________________________________________________________


Sziasztok!

Jelenleg van egy switch párom, úgyhogy nem keresek FÉRFI partnert.

Leírhatod első BDSM-es élményeidet, életed történetét, hogy milyen különleges vagy, és nem fogom megbánni ha találkozok veled, mindezt persze úgy, hogy el se olvastad az adatlapomat és nyilván én vagyok a 100. akinek elküldöd, de őszintén nem érdekel.

Ha véletlenül épp egy 3. pasit keresek valamilyen szeánszhoz (ritkán, de előfordul), vagy kiírom, vagy megkereslek, ha pont te kellesz.

Hülye levelekre, nagy élvezettel és sátáni kacajjal az arcomon írok hülye választ :D

Lányoknál természetesen más a helyzet, biszexuális, korban hozzám/hozzánk illő intelligens független dekoratív csajszira bármikor nyitott vagyok, ha szívesen beszállna 3.nak, akár sub/switch/domina, az más kérdés, hogy hetedhét határon se találni ilyet...

Párokkal is nagyon szívesen levelezek, hátha lesz belőle valami :) Switc-switch tetszene a legjobban, mert abból rengeteg felállást, és izgalmas játékot ki lehet hozni, de domina-sub vagy sub-dom felállású párokkal is játszanék 4-est párommal.:)

Ha csak barátkozni szeretnél,
- lányokkal: nagyon szívesen levelezek, jó megosztani egymással a tapasztalatokat, ötleteket, vágyakat... úgyhogy írj bátran! ;)
- fiúkkal: mivel hogy úgyse nagyon akarok tőled semmit, te meg nyilván azt gondolod, hogy majd hátha a barátkozásból lesz mégis valami, ezért abszolút fölöslegesnek tartom, hogy barátkozzunk, csak egymás idejét raboljuk, írj inkább olyannak, akinél esélyed is van valamire!


Autumgirl

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Weiblich - Unsicher Männlich, dominant Männlich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Männlich, Fetischist Weiblich - Fetischist Männlich, Fetischist Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Switch Männlich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - Fetischist Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Weiblich, Submissiv Männlich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - dominant Männlich, Switch Weiblich - Fetischist Männlich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - Switch Männlich, Switch Männlich - dominant Weiblich, Switch Männlich - Fetischist Weiblich, Switch Männlich - Unsicher Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 160-180 cm
Gewicht: 50-90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Norwegisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Chinesische Bälle, Kerzenspiele

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Bisse, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Jeans, Kreuz, Leder, Masken, Melken, Menstruation, rasieren, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Deres, Einschließung, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Fernsehen, Gesellschaft, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Tischtennis, Zeichnung

Musik

Jazz, Klassik, Pop, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Drama, historisch, Komödie, Romantik, Serie, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Geschichte, Jugend, Roman, wissenschaftlich