artist_esq - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » artist_esq - dominant Männlich
artist_esq
52 Jahre alt, dominant Männlich, 170 cm, 83 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 12 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2016. 02. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Rabszolganőt keresek! :-)
Művelt férfi vagyok, egyszerre dolgozok művészi területen és egy speciális különleges tudományágat is művelek...szigorú, határozott, keménykezű, de ha kell, odafigyelő és mindenképpen megbízható, könyörtelen és szigorú, de humorérzékkel bíró. Türelem, arrogáns határozottság, uralkodó eltökéltség, gyöngédség! Egyben!
A Játékunk mint egy álarc. Az álarc csak játék, nem a valóság! A valóság, a puszta, meztelen vágy, és érzékek birodalma! Rabságodban, viszont, mindig gondom van arra is, hogy Te megéld vágyadat.


Olyan hölgyet, lányt keresek, akit hosszú távon bevezetek ennek a világnak rejtelmeibe, tehát a tapasztalatlanság nem hátrány. De a gyakorlottság sem! Ha Bizonytalan vagy, és tudod mit, de ne nem tudod hogyan? Ha kíváncsi és zabolátlan vagy. Vagy, az alázat gondolata izgat, egy olyan férfivel, aki ural, irányít, olykor helyre tesz? Rendszeresen. Vagyis, ha van tapasztalatod már. Ha tapasztalatod van, akkor is van bevezetés! Hiszen ez teljesen más lesz!

- Vonz, érdekel, ha két szub szolgál egyszerre, ez a legintenzívebb BDSM. És még, sok minden, amit személyes levélben! Durvaság, gusztustalan dolgok kizárva! Csak nők levelét várom, olvasom és válaszolok! Mindenkinek! (Semmi különlegeset nem várok, a különleges ez után következik. De nem akárkit keresek! Átlagos alkat. Az album képei csak hangulatok, hogy milyen, ha...)És akkor erről többet: Szubmisszív, vagy bizonytalan, esetleg switch hölgyet keresek! Hosszabb távú kapcsolatra, hármas felállással. Gyakorlott művelt Dom 27 éves szubjáa mellé egyenrangú (!) társnak! Nem számít ha kezdő vagy. Kizárólag nők jelentkezését várjuk! Helyünk van! Diszkréció alap, és természetes! Olyan lányt, hölgyet keresünk, akiket izgatna, ha olykor mindkét tagnak lenne alárendelve, alapból Urának, de olykor parancsra engedéllyel szubtársának is! Ez kívánság igény esetén fordítva is elképzelhető, tehát mindkét szub egymással lehet domináns is. A női biszexualitás nem szükséges, de nem kizáró ok. Lehetsz engedetlen, rakoncátlan, hisztis. A nevelésed folyamatos és hatásos lesz és ami még fontos, változatos. - De, nem érzés nélkül, és nagy odafigyeléssel!

Találkozás a döntő. Chatelni nem fogok.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-48 Jahre
Höhe: 158-188 cm
Gewicht: 48-88 kg

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Breast Torture, Chinesische Bälle, dirty Talk, Haareziehen, Hoher absatz, Latex, Masken, Massage, Nippel

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Deres, Doktor Fetisch, Electro Sex, Filmen, Fisting, Fotografie, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Ketten, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge