artdom - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » artdom - dominant Männlich
artdom
39 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 89 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya, Pécs
Letzter Login: 2 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 06. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
A sub/dom szexualitás gyökerét nem csupán a sokszor kiüresedett fizikai megnyilvánulásokban keresem, hanem a partnerhez való személyes, intellektuális kötődésben. Kiben mi az elsődleges:az önfeladás, vagy épp az önmegvalósítás, a dominanciára való törekvés. Minden egyéb ezután, ennek alapján történik!

A szerelem - értve ide most a testiséget is - művészet. Te, mivel felkerested reglapom, "anyag" kívánsz lenni egy határozott, domináns egyéniség kezében. S nekem művésznek kell lennem, mert másképp nemhogy megtartani nem tudnálak, megszerezni sem soha. Ehhez édeskevés az öncélú szadizmus, a parlagi vulgaritás, a pökhendi parancsolgatás. Ebben a sub/dom viszonyban az uralkodónak kell elnyernie alárendeltje bizalmát és jóváhagyását. És ez így van jól. A játék határai csak ez után kerülnek meghúzásra, és csakis ezután!!!

Ám egyet én is kérek.. Ha nem él benned mélyen gyökerezve az alárendeltség utáni vágyakozás, ha bántja vagabund lelked az alázatnak/alázásnak gondolata is, ha nem vagy képes letenni büszkeséged.. Nos akkor nem engem keresel. s tán inkább mégis csak egy vanilla kapcsolat után áhitozol. Csak az nem ez az oldal!

"Civilben" nyitott, diplomás, humán műveltségű,független férfi vagyok, sokoldalóan érdeklődő, állítólag jó humorú, szórakoztató partner. Ha elbizonytalanodtál a sok viselkedés-képtelen, ötlettelen és sokszor otromba regisztrálton, keress fel egy üzenet erejéig, hátha visszajön a böngészésben való hited. Számomra már az is öröm lesz!

Csakis egy alapos ismerkedés lehet háttere egy realizálódó sub/dom kapcsolatnak!Figyelni akarok Rád, mindenképp ki kell hát derítenem, Te miben látod varázsát, izgalmát a szolgálatnak. Mennyiben lelki vonatkozású késztetésed (vágy a megalázás, önfeladás, engedelmesség megélésére) mennyiben fizikai. (Fájdalom, fenyítések, kötözés, fétisek stb.) Ehhez persze magadat kell ismerned, megismerned.

Szeszélyes vagyok, kedvem lelem leckéztetésedben,de nem vagyok szadista! Szex? Minden, ami esztétikumot hordoz, semmi, ami nem!! Használni foglak pillanatnyi kedvem szerint. Felejtsd viszont el a benned lévő prüdériát. Általában is: minden téren légy kész határaid átlépésére, akard és epedezd a rabszolga létet, s akkor sok bármit kérhetsz tőlem!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Vibratoren