allfonz - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » allfonz - dominant Männlich
allfonz
55 Jahre alt, dominant Männlich, 173 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc
Letzter Login: 2016. 05. 04.
Mitglied seit: 2009. 02. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Nem vagyok független. Van kapcsolatom, családom, mint egy teljesen hétköznapi, normális embernek. Mert annak is tartom magam.

Tudom, lesz néhány hölgy, aki idetéved, és éppen olvasgatja ezt az adatlapot, itt abba is hagyja gyorsan az olvasást, és továbbáll. Hátha máshol megtalálja álmai lovagját... akarom mondani domját, aki teljesen független, és csakis neki szenteli minden percét. Bizonyára így is lesz, hiszen háromszor-négyszer annyi dom közül lehet itt válogatni, mint amennyi subocska van.
No, nem baj... ilyen az élet, mondhatnánk, jobb az ilyen dolgokat mihamarabb tisztázni.

Akkor hát mit is keresek én itt?
Kapcsolatokat, beszélgető, levelezőpartnert. Olyan embereket, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én, hasonló vágyak hajtják mint engem, és nem utolsó sorban szimpatikusak, könnyű velük megtalálni a közös nevezőt. Igen, mert a ki nem élt vágyak hatalmas hajtóerőt képviselnek. A kisördög soha sem alszik, és nem hagy nyugodni.

Mindig is érdekelt a BDSM. Ennek ellenére hosszú idő telt el, amíg ezt magam is megértettem.
Nagyon izgat az enyhe fájdalom okozása. Az elfenekelés, megkötözés, kiszolgáltatott állapotba hozás. Ezekből CSAKIS annyi, amennyit a partner igényel, hajlandó/szeretne elviselni.
Nem kedvelem a durva dolgokat (bár ez a BDSM-ben rendkívül tág fogalom). Nem vonz, hogy megbüntessem, megalázzam a partneremet. Az vonz, ha én irányítok, és nem kell büntetésnek álcázni, vagy okot keresni, hogy megtegyem vele, amit szeretnék. Ráadásul ő ezt még élvezi is.
Azt szeretném, ha mellettem igazi NŐ-nek érezné magát, nem szajhának, vagy eszköznek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 35-50 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einschließung, Herrschaft, Latex, Leder

Regt nicht an, aber wir können

Fisting, Massage

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Einguss, Electro Sex, Folienverpackung, Hallsband, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Internet