alfamenegy - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » alfamenegy - dominant Männlich
alfamenegy
50 Jahre alt, dominant Männlich, 170 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 10.
Mitglied seit: 2016. 05. 07.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
HA! Tapasztalt, következetes tanítódat, mesteredet, Uradat keresed, harcias vagy, amíg nem tudnak betörni de utána valakinek vagy valakiknek szófogadó kis ribanc lennél? Szolgálni, kiszolgáltatottnak lenni, vágyaidat kielégíteni, ez az amit szeretnél? Keresed azt a férfit aki bevezet a bdsm világába és esetleg harmadikként csatlakoznál tapasztalt párhoz. Egy teljesen más, kihívásokkal, újdonságokkal, izgalmas pillanatokkal teli, kötetlen kapcsolatra vágysz?! Megmutatná, kihozná belőled a valódi énedet?!. A szabályokat szereted esetleg, módjával átlépni, a domináns fél türelmét a végsőkig feszíteni, de alkalomadtán tudsz szófogadó és engedelmes is lenni? Ahol a férfi Domináns, a nő pedig mindkettő, vagyis: siwtch? . Így hármasban. Szeretsz a kikötözött, kiszolgáltatott nővel foglalkozni, vagy ha nem csak Urad, Uratok teszi veled hanem nő is?! Olyan férfit keresel, aki intelligens, igényes és határozott, erélyes, határozott elképzelésekkel is, de nem durva, hanem mindemellett odafigyelő? Vadságra keménységre vágysz, esetleg érdekel kis "orvosi" viszony, valós szerepjáték formájában. Szívesen vennéd, ha egy tapasztaltabb férfi vagy pár használatba venne?
Ha többnyire igent írtál e kérdőív mondatai után akkor váltsunk pár sort. Nem levelezni akarok, csak a részletek megismeréséig. Aztán személyes beszélgetés. Ott mindet meglátunk és minden eldől. - Nem akármilyen kalandot mondok. Tehát?

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Filmen, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Masken, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge