alavetett29 - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » alavetett29 - Submissiv Weiblich
alavetett29
31 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 167 cm, 132 kg
Wohnort: Ungarn, Heves, Eger
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 06. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
2015.11.29. Ismételt frissítés: első és legfontosabb: NEM KERESEK KAPCSOLATOT (egyelőre).
Jelenleg nincs lehetőségem arra, hogy ilyen jellegű kapcsolatba kezdjek (nem magyarázkodom miért, meg van az oka). Nem akarom, hogy kamuri..ncnak tituláljatok, épp ezért közlöm ezt minden érdeklővel.
Ezen kívül: mivel nem vagyok előfizetve így igencsak korlátozottak az üzenetküldési lehetőségeim és basszus nehogy már ezért felkapja bárki is a vizet, mert nem kap választ!


Először is üzenem azoknak, akinek valamiért nem vagyok szimpatikus: ez az élet rendje. Mindenki más, mindenkinek más tetszik. Sajnálom, ha nem vagyok szimpatikus, de kérlek, ezt az infot tartsd meg magadnak. Se neked, se nekem nincs szükségünk arra, hogy értelmetlen vita legyen ebből.

Korábban már jártam az oldalon, sikertelenül.
Most inkább nem keresgélek, inkább csak nézelődök és ismerkedek. Tapasztalatom nincs így a határaimat sem tudom. És nem gondolnám, hogy ezt szégyen lenne (mert volt aki ezt közölte velem).
Nem vagyok egy 20 kiló, fél deka plázastönci, így még nehezebben indulok el az úton, de ha meg sem próbálom... Meglátjuk.

E.L.James – ötven árnyalat trilógiája igencsak szívem csücske, több okból is ….
Nem hinném, hogy ez is baj lenne- bár egyesek szerint igen. Itt ismételten arra hívnám fel, a figyelmed, kedves olvasó, hogy minden ember más, minden embernek más tetszik és ez igaz az irodalom területére is. Ezért már el kell ítélni bárki is?!..


2014.06.19. Kiegészítés: nos el kell mondjam, jók a tapasztalatok, de még mindig akadnak akik azt hiszik attól dominánsak, hogy azonnal úgy írnak: térdre szuka és szétk.rom a szád... EZ nem dominancia kedves uraim!!! Ha így akarnád kezdeni, akkor inkább ne pazarold a betűket.
Még valami: van munkám de nem keresek több 100 ezret és bizony vannak számláim! Írom mindezt azért, mert ha azt mondom nem tudom megoldani az utazást és helyem sincs (mivel nem egyedül lakom), ezért már kamuribanc vagyok... No comment...!!!


2014.11.02. Kiegészítés 2: Nemrég kaptam egy levelet, amiben ez volt:
Olyan hölgynek képzellek, akiben teljesen normális a sub hajlam! Viszont olyan formába, hogy meg kell kapni a lelkednek az átlagos érzelmi töltést! ÉRZELMILEG!!! És ez nem szenvedésről és használatról szól a domod részéről, hanem simogatásról, gyengédségről,, bújásról, csókról. ..! Aztán, ha ezeket az érzelmeket megkapod egy türelmes domtól, akkor nyitott leszel a sub világ felé nyitni és ha olyan dommal teszed aki nem csak a saját élvezetét keresi rajtad, hanem odafigyel rád is,hogy "TE ÉLVEZED? VAGY NEM ÉLVEZED? AKKOR MEG FOGOD A HATÁRAIDAT IS ISMERNI! DE A FANTÁZIÁD IS KIFOG TÁGULNI!
Ez tökéletesen jellemzi azt, amire vágyom.

Az elmúlt időszak beszélgetései alapján, úgy érzékelem mindenkinek mást jelent a BDSM. Tiszteletben tartom. Tegye ezt mindenki más is.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 30-47 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, Einguss, Gangbang, Herrschaft, Kreuz, Masken, Masturbation, Menstruation, Nippel, Peitsche, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel, Vakuum, Werkzeuge

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, dirty Talk, Fisting, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), rasieren, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Theater, Tiere

Musik

Funky, Hip-Hop, Klassik, Musical, Pop, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock'n'Roll, Soul

Filme

Aktion, Animation, Familie, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Märchen, Musical, Romantik, Serie, Sex / Porno

Bücher

Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Roman