adrenaline - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » adrenaline - Switch Männlich
adrenaline
33 Jahre alt, Switch Männlich, 176 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 09. 13.
Mitglied seit: 2016. 08. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek,

Azért vagyok itt az oldalon, mert szeretnék új embereket megismerni. Olyan embereket, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Akiknek már annyit adott a BDSM (vagy éppen ez ad/adhat annyit), hogy nem tudják elképzelni az életüket nélküle. Szubmisszív oldalon jelentős tapasztalattal rendelkezem, dominancia terén pedig jelentősen kevesebbel, de alkalmasnak érzem magam a feladatra. ;) Fontos hogy bevállalós legyél az élet minden területén. Azt gondolom, hogy (nagyon kevés kivétellel) mindent ki kell próbálni, és általában meg is találom, hogy hol leljem élvezetem a dolgokban. Természetesen fontos az is, hogy csinos légy és igényes, de ezt talán kár is mondani, szerintem ez Neked is alapvető kell legyen.

Nem akarok (és ebben a műfajban tán nem is érdemes) ajtóstul a házba rontani senkihez. Így bármi is alakuljon ki köztünk, az úgyis ismerkedéssel/beszélgetéssel fog kezdődni. Így ha esetleg megtetszett az adatlapom, csak arra tudlak biztatni: írj bátran akár Te is nekem, hiszen elképzelhető hogy pont ez lesz az a szikra, ami egy új kapcsolat kezdetét jelenti majd két érdekes és intelligens ember között.

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Männlich

Alter: 20-30 Jahre
Höhe: 155-176 cm
Gewicht: 40-65 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch