adelinda - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » adelinda - Submissiv Weiblich
adelinda
28 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 170 cm, 75 kg
Wohnort: Slowakei, Bratislavská župa
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 05. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (14 Bewertung)
Felfedeztem a bennem megbújó szubmisszív hajlamot, és hagytam kibontakozni. Két éve tanulom ezt a szerepet, és a képességeim ehhez mérten szépen fejlődtek. Bennem megtalálhatod a fasszopó kis ribancot, akit addig mélytorkoztathatsz, amíg jól esik. Birtokolhatod, és kedvedre kínozhatod telt melleimet, amitől talán el is élvezek. Ha jól esne felpofozni, azzal engem felizgatnál. Türelemmel és kellő határozottásággal ránevelhetsz az anális szexre, a megalázkodásra, vagy bármire, ami a szexben számodra örömet okoz. Fasszal a számban gyakorlatilag bármire rávehető vagyok, ami ellen talán elsőre ellenkezem.

de...

Nem akárkinek. Szívesen leszek a játékszered, ha megbecsülsz azért, ami vagyok. Ha a szubmisszivitásom számodra érték, és nem kihasználható gyarlóság. Nem egy riherongy kurva vagyok, hanem akarok egyvalakit, akinek teljes valómmal a tulajdona lehetek. Nevelhető vagyok, de nem idomulok bármelyik álló faszra. Ha azt érzem az első, vagy akár a huszadik leveled után, hogy csak egy olcsó szub kell, akin végre kiélheted magad, akkor nem fogunk sokra jutni.
Van bennem egy kedved szerint baszható ribanc. De bennem van, és nem én vagyok az. Szóval előbb engem kell megkedvelned.

_______________

NEM KERESEK!

NEM KERESEK!

NEM KERESEK!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle, Doktor Fetisch, Electro Sex, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Deres, Dildos, Fisting, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, rasieren, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge