_Imi_ - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » _Imi_ - dominant Männlich
_Imi_
29 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 06. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
29 éves vagyok, rendszeresen sportolok, igyekszem a lehető legegészségesebb életmódot folytatni. Nem cigizek, odafigyelek a táplálkozásra. Egy nagyon egyszerű elv alapján élem az életemet, mégpedig nem viselkedek/bánok úgy másokkal, ahogyan én sem szeretném, hogy velem viselkedjenek/bánjanak mások. Ezért lehet kicsit nehezebb az életem, de mindenkinek a szemébe tudok nézni és nyugodtan alszom. Faszbúkon nem vagyok, szerintem az internet pöcegödre és minden emberből kihozza a legrosszabb oldalát, de szerencsére számtalan más mód van az ismerkedésre, pl. itt, amennyiben egyezik az érdeklődésünk :) Az enyémek a következők:

1. Anális szex: ez a legerősebb perverzióm, egyszerűen imádom a popsit. Az se baj, ha nem annyira formás, mivel kitágítva mindegyik gyönyörű, és fantasztikus érzés ha benne van a farkam. Sajnos a puncidat nem fogom megdugni (gyereknemzés persze kivétel, de az még odébb van), de az nem jelenti azt, hogy hozzá sem érek. Hogy mennyire fogom használni, az attól függ, hogy mit szeretsz.

2. Spermanyelés: ha közben a szemembe nézel, akkor kevés ennél izgatóbb dolgot tudok elképzelni. Ügyelni fogok rá, hogy minden egyes cseppjét lenyeld, azt is ami szex után, összebújás közben kifolyik a farkamból. Persze nem mindig ugyanúgy fogok a szádba élvezni, hogy ne legyen unalmas. Pohár, tál, popsiból kinyomva, rengeteg lehetőségünk van.

3. Pisi: testre, arcra, hajra, szájba. Tudom mit kell tennem, hogy szinte íztelen legyen a pisim. Ha a spermát szereted, ezzel sem lesz gond.

Ezek a legfontosabb alappillérek. Minden részlet és egyéb dolog kölcsönös megegyezés alapján. Ami nálam kizárt, az a brutalitás (durva verés pl.) és a maradandó nyomot hagyó praktikák (vágás, szúrás, stb.).

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich

Alter: 18-28 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Slowakisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Breast Torture

Regt nicht an, aber wir können

Kaloda, Kreuz, Masken

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Chinesische Bälle, Demütigung, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Ketten, Leder, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Gesellschaft, Kochen, Restaurant, Wintersport, Wissenschaft

Bücher

Erotisch, Gesundheit, Reise, Roman, Romane, Sport, wissenschaftlich