YourPeterDom - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » YourPeterDom - dominant Männlich
YourPeterDom
41 Jahre alt, dominant Männlich, 179 cm, 74 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 11 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 08. 31.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
*Határozott és gyakorlott heteró Dom vagyok.

*Várom olyan max 30 éves srácok jelentkezését, akik tényleg tudják, mit jelent a teljes alárendeltség és vágynak is rá (nem csak képzeletben).

*Elvárom, hogy röviden összefoglald, amit szeretnél, a félreértésekből és félrevezetésekből elegem volt (szemléltetheted a vágyaid jellegét megtörtént esettel is).

*Csak olyanok jelentkezzenek, akik nem ismernek határokat, ha megalázásról van szó, és nem kezdenek azonnal nyavalyogni, amint repült két egyforma kezdésnek. Ebből a típusból is elég volt, úgyhogy csakis a leghatározottabban sub lelkületű fiú írjon!

*Elvárom, hogy légy igényes, ápolt, némi IQ se ártalmas. Én is adom mindezt.

*Nem szexről van szó, pont azt élvezem, ha lealázhatom a kisbuzi lelkivilágát úgy, hogy két napig nem tér magához. nem is a fájdalomra hajtok, a megalázó helyzetekbe hozás izgat. Hangsúlyozom! Se kölcsönösség se szex nem lehetséges! Tőled viszont teljes alárendeltséget várok el (felőlem aztán lehetsz homó vagy heteró, volt már mindkettőhöz szerencsém, nekem 8).

*Az egésznek a lelki oldala érdekel, azaz tőlem véresre verést és egyéb kínzást ne várj, de az önbecsülésed lerombolom egy cseppet, ebben biztos lehetsz.

*Most tisztázzuk: te bemutatkozol, elmondod röviden mit akarsz, avagy mit nem akarsz, de vágysz rá, aztán ha válaszolok, az már azt jelenti, hogy érdekelsz. Második lépcsőben egyeztetünk (igazából pár mondatból ki lehet szűrni mindent). Elvárom, hogy küldj képet magadról, még ha nem is az első levélben. Hogy én küldök-e, azt majd meglátom. Ha hisztis vagy kamus vagy, már most csá!

*Ha nem adsz elérhetőséget, és félévente egyszer nézel ide fel, akkor ismét gratulálni tudok csak (főleg ha még sürgeted is a találkozást).

*Még vmi: Nyugi van, nekem is normális az életvitelem, ismernek normális helyeken, azaz diszkréció elvárt és adott. Egy dolog az akár extrém játék köztünk, és egy másik dolog mindkettőnk hétköznapja.

Gesuchte Partner

Paare
dominant Männlich - dominant Männlich, Submissiv Männlich - dominant Männlich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 170-200 cm
Gewicht: 60-85 kg

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Bestrafung, Demütigung, Haareziehen, Herrschaft, Ohrpfeilgen, Sadismus

Interesse Bei anderen gebieten

Filme

Krimi, Thriller