Warlock - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Warlock - dominant Männlich
Warlock
21 Jahre alt, dominant Männlich, 175 cm, 55 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 29.
Mitglied seit: 2015. 10. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek halandó terresztriális intelligencia!

Először is röviden összefoglalom, hogyan érdemes rám tekintened mielőtt jobban megismernél magadnak, miért regisztráltam erre az oldalra és kik azok a személyek, akiknek a társaságát első sorban (de nem kizárólag) keresem ebben a közösségben.

A felhasználónevem a 'Warlock', amely magyarul boszorkánymestert jelent.

Mi jut eszedbe először ezt a szót hallva?

Talán a szerepjáték kultúra, hiszen a boszorkánymester szerepjátékokban rend szerint létező mágikus osztály. Itt meg is ragadom az alkalmat arra, hogy közöljem, szívesen játszanék élő, erotikus szerepjátékokat, amennyiben erre találok érdeklődőt az oldalon! A témát, a forgatókönyvet vagy az improvizáció határait megbeszéljük előre.

Ebben egyelőre csak annyi a kikötésem, hogy én mindig domináns szerepet játszom ))

Szerepjátékokban a boszorkánymesterek olyan szabad gondolkodású mágiahasználók, akik nyitott elmével szomjazzák a vágyat bárhonnan jöjjön is az. Ez nemcsak a szerepjátékokban igaz, hanem ősi idők óta a külső valóságban szintén jelen van. Sok boszorkánymester ezért olyan túlvilági hatalmakkal paktál le, akik természetfeletti hatalmukkal a boszorkánymestert szolgálják.

Jöjj velem, ha téged is érdekel vágyaid fátylon túli kiterjesztése, a szex mágia, a közvetítés (amikor egy túlvilági lélek beléd száll és a te testedet használja, hogy közösüljön velem, mindeközben magad is átéled az ő evilágon túli hatalmát) és a megidézés!

Egy boszorkánymester azonban inkább praktikusan kreatív, mint gonosz. Köztudomású, hogy éles elméjű varázslók vagyunk, akik minden tudományos és tudomány által még fel nem fedezett eszközt kutatunk, amely legjobban szolgálja céljainkat.

Szívesen fogadnám egy tanítvány jelentkezését, aki magába akarja fogadni tanító szavaim (és más részem is, tetszés szerint) és ezért cserébe hűen szolgál a kutatásaimban!

Számunkra a tudásvágy mellett nagyon fontos a szabadság. Vágyom a hosszú távú, megbízható kapcsolatra, de minden vállalkozást kicsiben érdemes kezdeni és ésszerű, hogy a sok kicsi próbálkozásból pontosan az fog nagyra nőni, amelyik érdemes rá, azaz a legjobb.

Ezért én is szeretek kísérletezni különböző módon ))

Szívesen visszaírok bárkinek, aki számomra is tetsző igényességgel képes fogalmazni!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Cross-Dressing, Fußfetisch, Hoher absatz, Sadismus

Regt nicht an, aber wir können

Kitzeln, Tracht Prügel

Regt an

Bondage, Doktor Fetisch, Gummi, Herrschaft, Kerzenspiele, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Museum, Oper, Reinigung, Spiel, Theater, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, Blues, Country, Folk, Funky, Gote, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Pop, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, film-noir, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Talk-Show, Thriller, Western

Bücher

Alben, Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Geschichte, Jugend, Kunst, Poems, Religion, Roman, Romane, wissenschaftlich