Vilagjaro - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Vilagjaro - dominant Männlich
Vilagjaro
40 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Bács-Kiskun
Letzter Login: 2016. 11. 27.
Mitglied seit: 2009. 04. 07.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
36 éves domináns pasi vagyok (185cm, 90kg - ha ez érdekes), aki eléggé eltér a szokásos "dom"-októl.
Először is erősen domináns vagyok, viszont szinte egyáltalán nem szadista. A fájdalom csak annyiban érdekel amennyiben az a dominancia része, a durva fájdalom okozás, a nyers durvaság teljesen hidegen hagy.
Másodszor nekem nagyon fontos hogy odafigyelek a másikra. Nekem a lelki része legalább olyan fontos mint a testi. Nálam alapszabály, hogy az irányítással felelősség is jár. Mivel TELJES irányításra törekszem, ezzel TELJES felelősség is jár. Mindenért, ha valaki velem van.

Technikailag sok mindent szeretek (kötözés, anális játékok, megerőszakolós játékok, szerepjátékok), de ami igazán érdekel az a légzéskontroll.
Ehhez viszont még a szokásosnál is nagyobb bizalom kell. Éppen ezért és nem szoktam ajtóstul rontani a házba, én szeretek előtte sokat beszélgetni (élőben is), mert szerintem meg kell ismerni a másikat. Nekem egy test nem elég, és a lélekre is kíváncsi vagyok. A teljes uralommal teljes gondoskodás és felelősség jár, lelki értelemben is.

Mindemelett nem vagyok soft-dom. A visszajelzések szerint velem lenni egyfelől nagyon puha, megnyugtató dolog - másfelől brutálisan kemény (még akkor is, ha technikailag semmi durva nem történik, mert bár NAGYON figyelek a másikra, a döntéseket szigorúan én hozom).

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Fisting, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Masturbation, Tracht Prügel