Vaul - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Vaul - Switch Männlich
Vaul
27 Jahre alt, Switch Männlich, 187 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 06. 03.
Mitglied seit: 2014. 09. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Értelmiségi, jó külsejű, egyetem mellett önfenntartó, soft bdsm-et, láberotikát és csiklandozást végletekig imádó férfiú vagyok.

Az alap természetem, illetve az életben elfoglalt helyem domináns személyiségre utal, azonban engem ez itt nem érdekel. Nem attól tartom magam domináns embernek, hogy csak én szeretek kötözni. A szex minden formában jó, és némely helyzetekben kifejezetten izgat a szubmisszió. Túl tág a világ ahhoz, hogy csak az egyik oldalt tapasztaljam meg. Természetesen a fordított felállást is szeretem. Számomra az a legfontosabb, hogy mindketten élvezzük. Volt a múltban teljesen szubmisszív barátnőm, és neki sem volt kifogása, illetve vanilla kapcsolatban is tudok létezni, ám többet már nem szeretnék.

Amiket bejelöltem, azokat szeretem, megéltem, van benne gyakorlatom. Igaz, azt itt nem tudom bejelölni, de nem minden igaz mindkét oldalamra. Szívesen fogadom a kezdők megkereséseit, és szívesen beszélgetek bárkivel.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bisse, Bondage, Demütigung, Deres, Einschließung, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Rollenspiele, Unterwäsche, Werkzeuge