Tumm - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Tumm - dominant Männlich
Tumm
32 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest , Debrecen
Letzter Login: 2016. 09. 18.
Mitglied seit: 2010. 12. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdv!
Kiváló partnere vagyok olyan nőnek, aki a mindennapi életben tudja mit akar, képes tenni a saját boldogságáért, felhívni magára a kiszemeltje figyelmét, határozott elképzelései, vágyai vannak, de az ágyban kompenzálja ezt, szeret kiszolgáltatott lenni és átadni magát egy férfi perverz és kreatív fantáziájának.

Valamint olyan nőnek is aki egyszerűen szereti ha alázzák különféle szexjátékok közben, és használják őt, átadva magát a lábremegtető mocskos élvezeteknek, és szikrázó szemekkel várja a következő játékot amit át kell élnie. :)

Az olyan személyek, akik azt hiszik, hogy a szubmisszívitás vagy a dominancia mint személyiségbeli attitűd a kigyúrt testtel összefügg, illetve a "domináns külső" fogalmat használják, jobb ha futnak még egy kört a vályú körül.

A természetesség híve vagyok, ami azt jelenti hogy nem szeretek testidegen dolgokat, tárgyakat használni szex közben, a test naturális mivoltában rejlő lehetőségeket próbálom minél jobban kimeríteni, nem használok fém dolgokat, késeket, egyéb szerszámokat, maximum csak kötelet, ruhákat vagy olyan dolgokat esetleg ami a környezetünkben bárhol megtalálható.

Nem érdekelnek az idézetek és egyéb belső monológok amiket a nők írnak az adatlapjukra. Ne akarj befolyásolni már előre, ha még nem ismertük meg egymás határait.

Intelligens vagyok, iskolázott, de nem fogok veled elmélkedni az ilyen fajta szex rejtelmeiről.

Sok nő mondta már régebben, hogy ennyire intelligens, ám rendkívül határozott és konkrét célokat még senki se vázolt fel nekik, mint én, de ez őket inkább elbizonytalanította. Ha nem vagy legalább a szándékban eléggé határozott, akkor tárgytalan a dolog, olyanokkal nem akarok "vesződni". Már sokat tapasztalt vagyok, és sok "jó lányból" neveltem szolgalányt, de már beleuntam a "betörésbe", inkább már csak tökéletesítenék egy már szolgálni képes nőt.

Alkalmi partneremet, mazo beállítottságú nőt keresek, akit keményen használhatok, élvezhetek vele mindent. Természetesen vigyázok rá, de azt teszi amit mondok, ha átadta az irányítást. Nem emellek piedesztálra, hogy majd onnan ejtselek a mélybe. Nem. Én mindig a mélyben tartalak, nem engedem ki a gyeplőt egy percre sem a kezemből.

Bár kommunikatív, jól szituált férfi vagyok,de nem vagyok bőbeszédű ha ilyen szexről van szó. Nálam a csináld, és ne mondd a mottó. Ezért velem ne is levelezgetni akarj, hogy csak a fantáziákról írjak. Ez olyan lenne mintha leírnám minden egyes levegővételemet. Percenként több fantázia születik meg a fejemben...nem leírni kell, hanem megvalósítani, anélkül nem érnek semmit.Ezt a virtuális-kamu-csak levelezgetni akaró szubok figyelmébe ajánlanám.

Hosszú távú kapcsolat is lehet belőle, dom-szub kapcsolatot tarthatunk fent hosszú távon. Ez már nagyban más. Ekkor már természetesen megismerem a vágyaidat, belső vívódásodat, motivációdat. Hálószobán kívül természetes a tisztelet a szeretet mellett, felemelnélek, majd a hálószobában uralnálak, és kielégítenéd minden vágyam. Persze ez nagyon ritkán működik tökéletesen, eddig nem volt jó tapasztalatom ez ügyben. Másfelől ne a világ másik végéről akarj hosszú távú kapcsolatot, úgy nem lehet fenntartani az ilyen viszonyt. Valamint ehhez először alkalmi szinten kell kipróbálni egymást, ahogy fentebb leírtam.

(Vágás, megsebzést, szúrást vagy egyéb véres dolgot nem csinálok! soha! ne is kérdd! A női test egységét nem bontom meg, maradandó kárt nem teszek benne. A testedet fogom megalázni, de belül fogod érezni.)

Amilyen szexuális akciók fel vannak sorolva lentebb, azt tényleg meg is kapod, akár még többet is, amit nem lehetett felsorolni, valamint ezeknek végeláthatatlan kombinációját fűszerezve mindenféle fantáziával. :)

Nem írok hosszú leveleket ezek után, ami érdekelhet, az mind le van itt írva úgy hiszem. Ha több kell, kérdezz!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich

Alter: 18-45 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Fisting, Fütterung, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Latex, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Pisse, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Strümpfe, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Computer, Dating, Fernsehen, Fußball, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Party, Restaurant, Schwimmbad, Tanz, Tiere, Tischtennis, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Folk, Funky, gangsta rap, Jazz, Latein, Rap, Reggae, Rock

Bücher

Poems, Roman