Tricc - Submissiv TV oder TS

Alle BDSM Partner » Transvestiten, Transsexueller » Tricc - Submissiv TV oder TS
Tricc
49 Jahre alt, Submissiv TV oder TS, 176 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2013. 03. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
Szia!
Bár férfiként férfias, nőként azonban érett, nőies, utcaképes Transzvesztita vagyok. Szeretem az alárendelődést, de leginkább azt, ha partnerem örömét leli az együttlétben. Nem szeretem a "csináljunk úgy, mintha..." játékokat.

Nem szeretnék "rossz kislány" lenni, akit "meg kell büntetni". Viszont, ha szeretnél egy alkalmi barátnőt, aki - gyengéd erőszak hatására - azt teszi, amire vágysz, vagy nem "uralkodni" akarsz, hanem egyszerűen csak - sallangoktól mentesen - elvenni, ami felé a vágyad éppen hajt, akkor azt hiszem hasonlóra gondoltunk. Ha ehhez egy érett, általában kedves, kiegyensúlyozott, önálló akarattal rendelkező ápolt, alkalmi szextársat keresel, az vélhetően én leszek.

Igen, jól értetted! Önálló akarattal! Én azt gondolom az alárendelődésről, hogy ha a szőnyeg alatt csúszva megyek oda hozzád, feltétlen engedelmességgel, s a legkisebb erőfeszítést sem kell tenned a fölém kerekedésért, az sokkal kevesebb örömet okoz Neked, mintha valóban "leigázol" egy csinos nőt. Nem a megalázást kedvelem, nem cipőt szeretnék nyalni, nem a fenekemet szeretném paskoltatni!
De ha gyengéd erőszakkal, ellentmondást nem tűrően kötöd hátra a kezem úgy, hogy utána védekezés-képtelenül kell a kedvedre tegyek, vagy ha gúzsba kötve fekszem melletted, miközben Te megnézed a kedvenc meccsedet, vagy elolvasod a kedvenc újságodat, s közben a fenekem, vagy a fejem cirógatod, vagy ha akarom, ha nem, akkor- és úgy hatolsz be oda, ahová szeretnél, az számomra teljesen elfogadható és szerethető állapot.

De ha akár találkozáskor "előjátékként", vagy együttlét után el szeretnél menni sétálni egyet levezetésként, abban is szívesen benne vagyok. Elmehetünk moziba, vagy ahová szeretnél, s míg Veled vagyok, igyekszem ízig-vérig nő lenni. Annyira, amennyire szeretnéd... A játék komoly dolog! :)

Nem a seggriszáló, affektáló nőtípust képviselem, s egyszerre vagyok kicsit szégyenlős és bevállalós. Ne kérdezd meg folyton, hogy "így jó?", "Nem fáj?" Fogadd el, hogy az alárendelődést úgy szeretem, ahogy Neked jó.

A fájdalmat mértékkel szeretem, a kényszerhelyzeteket, a kikötözött állapotot annál inkább. Egy találkozás, ami rövidebb 3-4 óránál, az nem is igazi szórakozás. Szeretek adni és szeretem, ha a partnerem elveszi amit szeretne. Remélem, Te is ezt kedveled... ;)

Fontos:
- Ha nem tudod, hogy mi a különbség Transzvesztita és Transszexuális között, akkor először nézz utána, ne legyen csalódás!
- Ha csak úgy "írogatsz", de egy esetleges szimpátia esetén nem vagy kész a személyes találkozóra, kérlek, ne írj!

Köszönöm, hogy FIGYELMESEN olvastad el bemutatkozásom!

Puszi!

Gabi

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Männlich - dominant Männlich, dominant TV oder TS - dominant TV oder TS, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 35- Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Demütigung, Doktor Fetisch, Electro Sex, Folienverpackung, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Vibratoren

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Bondage, Breast Torture, Deres, Dildos, Einschließung, Hallsband, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Masochismus, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Schmerz, Unterwäsche, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Bummeln, Gesellschaft, Kino, Tischtennis

Musik

Disko, Klassik, Latein, Pop, Rock

Filme

Aktion, Horror, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine