ToyStory - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » ToyStory - Unsicher Weiblich
ToyStory
52 Jahre alt, Unsicher Weiblich, 152 cm, 60 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 01. 24.
Mitglied seit: 2014. 08. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Üdv kedves Ismeretlen !

Willkommen, bienvenue, welcome!
Fremde, etranger, stranger.
Gluklich zu sehen, je suis enchante,
Happy to see you, bleibe, reste, stay .

Ahogy a profilomból talán kiderül, nekem a BDSM a játékosságról ,játékokról és szerepekről szól . Szeretek játszótárs és játékszer lenni egyaránt , de csak olyan kapcsolatban, amelyben érzelmileg is ott vagyunk . Csak szex nem érdekel.

Imádok jó lenni abban amit csinálok , átélem testben , lélekben , külsőségekben a szerepemet , de a lényeg mégis az , Te mit hozol ki belőlem , ezért intellektuálisan is izgalmas partnert keresek , akivel nem csak ágyban, de agyban is megértjük egymást .

A gyakorlatibb feltételek : a játékból eleve kiesnek a nős, vagy bármi más módon elkötelezett emberek, illetve a nem budapestiek ( nem sértésnek szánom , csak nem távkapcsolatra vágyom ) és a korban tőlem nagyon távol állók .

Tudom sok a feltétel , de nem gond , ha tízből kilenc emberrel nem felelünk meg egymásnak , én pont azt a tizediket keresem , akivel minden passzolni fog . Előre is elnézést ,de a korlátozott levél szám miatt csak annak fogok válaszolni, akinél megérzem a közös pontokat . A többieknek sok sikert és örömteli partnerre találást kívánok !

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 45-60 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch