Torque - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Torque - dominant Männlich
Torque
42 Jahre alt, dominant Männlich, 182 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, Győr
Letzter Login: 3 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Alárendeltségre vágyó lányt, nőt keresek normál vagy kicsit teltebb alkattal. A BDSM-et főleg a hálószobában szeretem és a szex fűszereként, így hasonló érdeklődésű partnert keresek. Ez azt jelenti aki állandó kontrollra vágyik az mást keres. Többesben sem szeretném és kölcsön sem adom senkinek a nőmet, számomra ezek beteges dolgok. Nem egy bábut keresek, hanem egy intelligens, ápolt nőt akivel hasonlóak a vágyaink. Akár komoly kapcsolatra is nyitott vagyok. Szeretném ha izgatna a mocskos beszéd, kicsit az alázás, és ha legalább kicsit mazo lennél ;) Nem feltétlenül csak a környékemen keresek.

Én nem vagyok egy átlagpasi, az életmódom sem túl átlagos. És például nem szeretem ha szopnak, de nyalni annál jobban szeretek. Persze izgató egy nőt "megszopatni" de inkább az alázás miatt.

Ui.: Nem keresek igazán. Kicsit meguntam a nagy semmit. Valószínűleg nem itteni mércével vagyok domináns. Vagy csak sokkal jobban megválogatom kivel fekszem le.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-42 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fisting

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Fotografie, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Kaloda, Kerzenspiele, Nadel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche