TopArchon - Switch/Switch Paar

Alle BDSM Partner » Paare » TopArchon - Switch/Switch Paar
TopArchon
40 Jahre alt, Switch Männlich, 172 cm, 64 kg - 37 Jahre alt, Switch Weiblich, 168 cm, 59 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, XIX
Letzter Login: 2016. 08. 10.
Mitglied seit: 2012. 07. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Elöljáróban annyit, hogy harmadik felet keresünk, és igen válogatósak vagyunk. Nem kimondottan a külsőre (de arra is), de az is számít, hogy a fejben mi van. Meg egyéb helyen sem baj, ha helyén vannak a dolgok.
Mi mindketten bi érdeklődésűek vagyunk (a férfi is!), csak akkor írj, ha ez számodra több, mint elfogadható!

A bejelölésünkkel semmit nem érsz el, nem fogunk sem rád írni, sem visszajelölni, hacsak nem ismerünk tényleg. Tisztelj meg helyette egy levéllel!

Fontos: univerzális, azaz egyszerre aktív és passzív beállítottságú legyen, ha úriember! Hölgyeknél pedig ne legyen kizárólagosan aktív (passzív és uni lehet)!
És még egyszer, külön: az még csak nem is biszexuális, hogy: "hááát, leszophat/kinyalhat, ha nagyon akar" (Elnézést a nyers megfogalmazásáért, a sok téves megkeresés miatt kénytelen voltam egyértelműsíteni.)További fontos: nem szeretünk bújkálni, háttérbe szorulni, aránytalanul alkalmazkodni, plusz a párod, akit velünk csalnál meg nekünk semmit se ártott, így hát NEM egyedülállóak vagy NEM nyitott/laza párkapcsolatban élők kíméljenek!

Nem vagyunk rohanósok, szeretjük megismerni a partnerünket, úgyhogy ne számíts arra, hogy az első randin ruha nélkül látjuk egymást. Hacsak valami nagyon jó indokot nem tudunk kitalálni!

Sub vagy switch férfit vagy nőt keresünk hosszabb távú dologra. Domináns csak a férfival lehetsz, az is csak akkor, ha a hölgy parancsolja. Fontos számunkra, amit mi is nyújtunk: megbízhatóság, korrektség, igényesség.

Most szólunk elriasztó tényezőkről: dohányzunk - ez valakit zavarhat. És csak közepesen vagyunk perverzek, így emésztési végtermékek, bizarr fétisek és hasonlók kizárva, nálunk a fantázia a döntő, az eszköz csak kiegészítő: senkit nem verünk véresre és nem hajtunk át rajta kocsival (esküszöm, kaptam ilyen kérést már!)és az sem vonz minket, hogy valaki fura ruhákban takarítson nálunk (akármennyire is szalad a lakás).

Egyszóval csak egy hosszútávú, jóféle hármasra keresünk partnert enyhe, spontán játékokra, amik mindenkinek tetszenek, de ha valami mániád van és eszközt keresel a kiélésére, azok nem mi vagyunk. (Cserébe mi is embernek nézünk. :-) )

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Männlich, Fetischist Männlich - dominant Weiblich, Fetischist Männlich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Switch Männlich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Männlich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - Switch Männlich, Switch Männlich - dominant Weiblich, Switch Männlich - Unsicher Weiblich

Alter: 21-45 Jahre
Höhe: 160-190 cm
Gewicht: 50-90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle, Deres, Fisting, Folienverpackung, Gummi, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, rasieren

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Cross-Dressing, Einguss, Fußfetisch, Kerzenspiele, Melken, Ohrpfeilgen, Schmerz, Stichelei, Transvestivismus

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Dildos, dirty Talk, Filmen, Fotografie, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Kitzeln, Massage, Masturbation, Nippel, Peitsche, Pens, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Restaurant, Wissenschaft

Musik

Alternativ, elektronisch, Heavy Metal, Klassik, Rock

Filme

Fantasie, film-noir, historisch, Informativ, Kriegsfilm, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Geschichte, Poems, Religion, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich