Tolodono - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Tolodono - Switch Männlich
Tolodono
23 Jahre alt, Switch Männlich, 192 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2015. 12. 01.
Mitglied seit: 2015. 09. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok!

A BDSM világáról sok infóm van, de kevés tapasztalatom. Voltam domináns oldalon, amikor én kötöztem meg egy lányt, és voltam szubmisszív oldalon, amikor engem próbáltak dominálni. A hölgy akkor azt mondta nem igazán nézek ki szubmisszív jelleműnek, nem is tartott sokáig a szeánsz. Viszont kellemesen elbeszélgettünk. Inkább domináns hajlamú vagyok, de megtapasztalnám milyen alárendeltnek is lenni. :)

Szeretem a kötözést, főleg a szájpeckeket. Amikor mozdulatlanságra van ítélve a 'szenvedő' fél, és nem tud ellene semmit sem tenni. A dominancia hangsúlyozása, és a különféle feladatok. A fantázia szárnyalása. :) Nem szeretem viszont az eldurvult dolgokat, amiket inkább nem is részletezek. Kívülről fújjuk már. :)

Sok mindent szeretek az életben is. Edzeni magam, amikor érzem, hogy feszülnek az izmaim (nem, nem gyúrós testépítő vagyok, és nem is leszek az, mert bár tisztelem a munkájukat, a céljaink különbözőek), én pedig lelkileg feltöltődve hagyom el a parkot. Jó könyveket olvasni, amiket nehéz letenni. Dolgozni, ahol érzem hogy hasznos vagyok, a munkatársak pedig tökéletesek. Tanulni, bármit, mert fontosnak tartom a tudástár bővítését. Írni, ahol bármi megtörténhet amit csak kigondolok. Még sorolhatnám, mert rengeteg minden van, amit még szeretek. :)

Erre az oldalra pedig azért regisztráltam, hogy beszélgessek, találkozzak olyan emberekkel akikkel hasonlóak az érdeklődési körünk. Bárkivel, bármilyen oldalról. (Gonosz megjegyzés, de a félreértések elkerülése végett, hetero vagyok.)

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Bestrafung, Latex, Leder

Regt nicht an, aber wir können

Keuschheitsgürtel, Schuh Fetisch

Regt an

Augenverbund, Bondage, Fußfetisch, Herrschaft, Massage, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Tracht Prügel, Vibratoren