Tantra - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Tantra - dominant Weiblich (Domina)
Tantra  - Domina Budapest
51 Jahre alt, dominant Weiblich, 160 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 24.
Mitglied seit: 2015. 06. 15.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (6 Bewertung)
URAK és HÖLGYEK!!!
A Tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül. A test lágy simogatása, érzéki masszírozása történik, itt nem az izmok átgyúrása, hanem egy kellemes ellazult állapot és az érzéki örömök előidézésén van a figyelem.

Ez a módszer alkalmas a szexuális blokkok oldására, és az ellazulás egy mélyebb szintjét lehet elérni. A masszázs során felébresztjük partnerünkben lévő szexuális energiákat, majd finom mozdulatok segítségével áramoltatjuk szét, ezáltal segítjük Őt abban, hogy egész teste és lelke feltöltődjön gyógyító életenergiával.

Mitől különleges egy tantrikus masszázs?
- mert a zene, az illatok, a hangulatos fények egy különleges térbe repítenek
- a feltétel nélküli, figyelemmel teli finom érintések felébresztik a benned szunnyadó isteni, istennői minőségeket, és láthatóvá teszik a magad iránt érzett tiszteletet és szeretetet
- hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremtve lényed belső rétegeiben
- érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja
- felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szintentartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkülA Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli.
-A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs(férfi nemi szerv) lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A jóni-masszázs(női nemi szerv) célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lessz.
Ha tisztelsz engem, és ha elsősorban a jó társaság, a gyengéd érintés az amire vágysz, akkor örömmel látlak, de ha ennél többet keresel, kérlek ne vesztegesd rám az idődet!
Tantra lényege,hogy masszázs során megtisztítom a csakráidat,energiával feltöltöm a tested, többször felhozom izgalmi állapotba családi ékszeredet, és a végén óriási élvezethez viszem.

2 féle tantrikus masszázst végzek:
Aki még nem volt tantrikus masszázson ,és szeretne csak belekóstolni ebbe csodálatos világba ,annak javaslom 1 számú masszázst amit masszázs ágyon történik.
Amikor belépsz lakásba... bekísérlek szobába ...levetkőzöl meztelenre és felfekszel a masszázs ágyra. Tested érzéki masszírozássá után lingam masszázs következik,és igény szerint prosztata masszázssal kiegészitem a programmomat.

Ha extra foglalkozást kéred, akkor egészen más történik.levetkőzöl meztelenre... rajtam kendő van ,de nem masszázs ágyon masszírozlak, hanem egy tataminon ,ami ki van terítve a földön itt meditációval kezdem, utána ringatással ,masszírozással és a végén lingam masszázs következik.
Bónusz extra masszázsra:
Strapoon
CBT,
gyertyázás,
kikötözés.

NEM VÁLLALOK:
szexuális kapcsolatot,sem franciát ,sem semmilyen ehhez hasonlót!!!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Männlich, dominant Männlich - Unsicher Männlich, dominant TV oder TS - Unsicher Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher Männlich, Fetischist Männlich - Unsicher Männlich, Fetischist TV oder TS - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Männlich - Unsicher Männlich, Submissiv TV oder TS - Unsicher Männlich, Unsicher Weiblich - Unsicher Männlich, Unsicher Männlich - Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Männlich - Unsicher Männlich, Switch TV oder TS - Unsicher Männlich

Alter: 25-60 Jahre

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken

Regt an

Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, CBT, Dildos, Einguss, Folienverpackung, Fotografie, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Massage, Melken, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Computer, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Party, Restaurant, Schwimmbad, Spiel

Musik

Country, Latein

Filme

Aktion, Familie, Komödie, Romantik, Talk-Show

Bücher

Esoterisch