Tamkov - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Tamkov - Submissiv Männlich
Tamkov
32 Jahre alt, Submissiv Männlich, 171 cm, 67 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2013. 09. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Hello!

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy királyfi, aki útnak kerekedett megmenteni a királylányt a gonosz királynő karmami közül csakhogy útközben rájött, hogy jelenleg a gonosz királynő sokkal jobban izgatja a fantáziáját. Ezért úgy döntött mielőtt megmentené a királylányt, teljesíti a gonosz királynő minden perverz vágyát, utána a királylánnyal lemennek a pincébe de ott sem a királylány-nyal...

Szóval keresem, a gonosz királynőmet vagy a királylányomat akiknek szeme csillogását a nyelvemmel vagy más testrészemmel elő tudnám csalni (igen az agyammal is). Szeretem az alárendelt szerepet, szeretem, ha játszanak velem, ha úgy izzik köztünk a levegő mintha egy tűztornádóban lennénk, amit a perverziód csak még forróbbá tesz.

A 16 éves felelőtlen kamasz sráctól kezdve a 20 éves szűz informatikus srácon át a 30 éves felelősség teljes, egyenes férfiig megtalálsz bennem (majdnem) mindent, és szerintem elég jól tudod, hogy a tested, a hangod, és a személyiséged használatával a neked kedvezőt tudod kihozni belőlem. Ha már termetem miatt csendben lépkedő tigris nem lehetek melletted egy játékos kölyök hiúzzal még gazdagabb lehetsz.

1-3 nap.
Ilyenkor kellemes társaság vagyok, sziporkázó jó beszélgető partner és már már iránytó és domináns tulajdonságokat is fel lehet fedezni bennem.

3-6 nap.
Már felmerül az igényem a szexre, ilyenkor már csibész vagyok próbállak levenni a lábadról és a domináns énem egyre jobban megtörhető.

6-9 nap.
Egyre inkább előjön a szubmisszív énem egyre több porcikád tetszik és kívánom, a szívem már hevesebben ver a közeledben, és igyekszem egyre jobban belelátni a vesédbe.

9-12 nap.
Előtérbe kerül a szubmisszív énem és minden porcikám, már a te hangodra vevő és egyre perverzebb dolgokat teljesítenék. Ilyenkor már ne várj tőlem magas röptű beszélgetéseket, mert már az adrenalin elöntötte az agyam... egészen... addig... amíg... újra.. el.. nem... jön... az... első... nap.

A kérdés az, hogy melyik napomon ismernél meg.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Folienverpackung, Keuschheitsgürtel, Masturbation, Pisse

Regt an

Augenverbund, Bondage, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Massage, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Billard, Bogenschießen, Fernsehen, Gartenarbeit, Gesellschaft, Kino, Kochen, Tiere, Tischtennis, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Blues, elektronisch, goa, Heavy Metal, Jazz, Rhythm'n'Blues, Rock, ska, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Drama, Fantasie, film-noir, Horror, Komödie, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller

Bücher

Entertainment, Esoterisch, Gastronomie, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich