Szvipiti - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Szvipiti - Submissiv Männlich
Szvipiti
47 Jahre alt, Submissiv Männlich, 165 cm, 81 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2011. 10. 29.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdvözlet mindenkinek!

Először is nem vagyok független! Itt élek, a fővárostól távol, a pokol 69-es, kellemes, meleg vackában csodálatos angyalommal együtt (szigorúan főnöki engedéllyel). Más angyalt nem keresek.

Már rég regisztráltam az oldalra, hisz mindig is érdekelt ez a világ (volt idő mikor meg is tudtam élni - lsd. cikk), de igazából aktív (már ha ezt annak lehet nevezni) csak 2016 tavaszán lettem. Hogy miért akkor, az első blogomból kiderül.
Így lettem Szvipiti a kisördög, aki mindenre kíváncsi (azaz majdnem mindenre).

Be kell valljam belül ördög vagyok, még ha piciny is. Nem tudnám titkolni, a látványomból is azonnal kiderül, hisz alacsony, kissé pocakos, göndör hajú, ördög pofájú, szemüveges, feltűnően rosszul öltözött, és meglehetősen szegény heteroszexuális férfi vagyok.
Nagyon érdekel a női dominancia minden formája, a lakk, latex ruházat, a különböző stúdiók, eszközök és magassarkú csizma fétisem is van. De kíváncsi lennék a tűréshatáromra is, úgy fizikailag mint érzelmileg.

Nem függetlenként első sorban csak csendes blog olvasó/nevetgélő érdeklődő vagyok. Szívesen járok összejövetelekre, partykra (amikor időm engedi) hisz nagyon érdekel az ebben élő emberek belső világa, kíváncsi vagyok az érzelmekre, motivációkra, élményekre, irányultságokra. Az összejöveteleken előfordul, hogy túl sokat beszélek de fenn tartom a jogot arra is, hogy csak a sarokban ülve szemlélődjek és mosolyogva élvezzem a szabad légkört.

Köszönöm ha idáig is elolvastad, értékelem a kitartást!

SZVIPITI a kíváncsi kisördög

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Deres, Doktor Fetisch, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Folienverpackung, Hallsband, Kaloda, Kreuz, Nadel, Nippel, Pisse, Schmutz, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Cross-Dressing, dirty Talk, Einguss, Haareziehen, Jeans, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Pens, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Demütigung, Dildos, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Leder, Masochismus, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Museum, Restaurant, Tanz, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Blues, Gote, Heavy Metal, Klassik, Musical, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Animation, historisch, Informativ, Komödie, Musical

Bücher

Gastronomie, Geschichte, Gesundheit, wissenschaftlich