Szunya - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Szunya - Fetischist Männlich
Szunya
44 Jahre alt, Fetischist Männlich, 183 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 30.
Mitglied seit: 2008. 08. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Először is leszögezném, hogy párkapcsolatban élek, ami alapvetően meghatározza az itteni elképzeléseimet. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok kíváncsi más emberekre. Szeretnék új élményeket, új benyomásokat szerezni. (New input needed.)

Úgy gondolom, hogy a D/s-hez sokkal több kell, mint ami 1-2 képből vagy mondatból le tud jönni, ezt itt nem is erőltetném.

Amit nagyon szeretek, az a női (valódi női) lábak kényeztetése, főleg harisnyában. És nem érdekel, hogy ezáltal melyik kategóriába sorolnak be egyesek, nem azért csinálom, mert szubmisszív lennék, hanem mert nagyon jó érzés nekem. Ha az illető hölgynek is jó érzés, akkor mindketten nyertünk.
Szeretem a cicaruhákat és minden testhez álló ruhát. A látványt is élvezem, ha egy hölgyön van, de magamon is el tudom képzelni.

Amúgy gonosz is tudok, lenni de csak ha a hölgy megérdemli és előhozza belőlem. A rosszkislányok a gyengéim. :) A verekedős-fegyelmezős vonal nem jön be, inkább a bilincs-nyakörv-csipeszek kombinációt részesítem előnyben.

Most éppen arra is vágyom, hogy egy női testet használjak úgy, ahogy én akarom, a fentiek szerint. Meg persze az előttem hátrakötött kézzel és bekötött szemmel térdelő nő is bármikor jöhet. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Peitsche

Regt an

Atemkontrolle, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Dildos, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Pinzette, Schmerz, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren