Szubcsi - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Szubcsi - Submissiv Weiblich
Szubcsi
34 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 170 cm
Wohnort: Ungarn, Budapest, Buda
Letzter Login: 23 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 08.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 7.30 Punkte (10 Bewertung)
Ne is nézegesd a lapomat, nem engem keresel!

Kulcsszavak: becsület, őszinteség, hűség ~ Szavak, amiktől herót: használat, ennyi-annyi év tapasztalat, fétis, lábimádat, switch, diszkréció, biszex, pasi

Óvodás korom óta érzem magamban a szub csi-t (erő-t). Úgy érzem akár, a fejem tetejére is állhatok, de addig nem leszek soha maximálisan elégedett, boldog és kielégült, amíg nem élhetem meg úgy a vágyaimat, ahogy az megteremtődött bennem.

A vágyak megélése nem korlátozódik a hálószobára, a kapcsolat minden négyzet-centiméterében érezni akarom a D/s-t. Azt akarom, hogy egy nálam dominánsabb ember (férfi) igába hajtsa a fejem, minden erejét és eszét latba vetve (nem lesz könnyű dolga). Ha egyszer legyőzött onnantól kezesbáránya leszek, ha még is lázadnék, azt ügyesen leverheti. Nagyon odaadó vagyok, nagyon szeretek adni és gondoskodni, törődni azzal, akit szeretek, szívesen szolgálom ki, masszírozom meg a lábát.
Olyan domináns férfit keresek, akinek a D/s szintén életcél a hétköznapokban is. Aki nem csak olvasni tud, de értelmezni is tud egy adatlapot, akinek fontosak a másik fél vágyai is, nem csak a sajátjai. Aki olyan, hogy ad is, nem csak elvenni akar.
Egy D/s-en alapuló kapcsolat sokkal hosszabb távon tud működni véleményem szerint, a bizalom miatt, a közös titkok, cinkosság miatt, a szexualitás tabumentesebb megélése miatt.

Ha már tabumentesebbségről beszélek, ez nem jelenti azt, h szado-mazo, nem vagyok mazohista, a fizikai fájdalom semmilyen formája nem tölt el kéjjel.

Ui: Sajnos, sokan nincsenek tisztában a becsületes szó jelentésével, ezek kedvéért, aki megcsal, átver, átbasz valakit, valakiket (gyermekeit, feleségét), az nem becsületes ember, tehát nincs dolgunk egymással. Köszönöm!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: -46 Jahre
Höhe: 185- cm
Gewicht: 80- kg

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Demütigung, dirty Talk, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kitzeln, Masken, Massage, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Public Sex

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kochen, Lesen, Tiere, Tischtennis

Musik

Funky, Hip-Hop, Klassik, Musical, Pop, Rap, Reggae, Rock, Rock'n'Roll, Soul

Filme

Abenteuer, Aktion, Drama, Familie, Fantasie, film-noir, Komödie, Krimi, Märchen, Musical, Reality-Show, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller

Bücher

Abenteuer, Erotisch, Gesundheit, Romane