Szub_fiu82 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Szub_fiu82 - Submissiv Männlich
Szub_fiu82
34 Jahre alt, Submissiv Männlich, 168 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2015. 10. 26.
Mitglied seit: 2014. 09. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
33 éves szubmisszív férfi vagyok. Imádom a gyönyörű nőket, de sajnos elég gátlásos is vagyok, ezért az évek során rájöttem, hogy hiába van rengeteg szép nőismerősöm, soha nem fogom tudni úgy kielégíteni őket, ahogy ők szeretnék. Már gimnáziumban sem arra vágytam, hogy megdugjam a suli legszebb lányait, sokkal inkább titokban imádtam őket, arról álmodoztam, hogy felmegyek hozzájuk, és fényesre nyalom a cipőiket, kimosom a használt fehérneműiket, és a szekrénybe zárva végighallgatom, ahogy igazi férfiakkal szeretkeznek. Jó tíz éve kezdtem a neten úrnőket szolgálni, és az évek során egyre jobban megszerettem a dolgot. Imádom, ha nagyon megaláznak, megvernek, minél szigorúbb egy úrnő, én annál engedelmesebb és alázatosabb vagyok.
Jelenleg egy 22 éves, Cindy nevű úrnőt szolgálok már több, mint egy éve. Amerikában él, de ő eddig álmaim dominája, a kezdetektől fogva borzasztóan szigorúan és megalázóan bánik velem. Hónapokig nem is láthattam webcamen keresztül sem, és olyan dolgokra kényszerített, amiket azelőtt soha nem gondoltam volna, hogy meg kell tapasztalnom. Az első netes randinkon megkérdezte, mik a határaim. Elmondtam neki, hogy kevés van, de nyilvánosan nem szeretném, ha megalázna, és férfiakkal soha nem szeretnék kapcsolatba kerülni. Még aznap elküldött egy női fehérnemű boltba, ahol meg kellett mondanom az eladó lányoknak, hogy magamnak szeretnék női fehérneműt, mert az úrnőm úgy döntött, kurvát csinál belőlem. És közben fel kellett hívnom és a telefonomon keresztül végighallgatta az egészet, és megkérte az egyik eladót, hogy csináljon rólam fényképeket a próbafülkében. Soha nem éreztem annyira megalázottnak magam, mint akkor, de annyira boldog sem voltam soha, amikor a végén megdícsért, hogy jó fiú vagyok, és legközelebb is szolgáhatom.
Azóta a kurvájává tett, női ruhában kell férfiprostituáltak farkát szopnom és utána megdugatnom magam. Ha jól viselkedek, a végén borzasztóan megver, és havonta egyszer kiverhetem a farkamat is előtte.
Mivel vele nem találkozhatok, engedélyt kaptam tőle, hogy keressek magamnak egy úrnőt itthon, akit élőben is szolgálhatok az ő beleegyezésével. Ha bármely úrnőt érdekel egy hozzám hasonló csicska, bármire hajlandó vagyok, hogy szolgálhassam. A pénz természetesen nem akadály, sőt, kimondottan szeretném anyagilag is támogatni a hölgyet, aki hajlandó foglalkozni velem.

Gábor

Gesprochene sprachen

Ungarisch