Szub - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Szub - Submissiv Männlich
Szub
25 Jahre alt, Submissiv Männlich, 174 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 22.
Mitglied seit: 2012. 09. 19.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 4.00 Punkte (3 Bewertung)
Üdvözletem kedves látogató.A sok negatív tapasztalat hatására igazából nem nagyon tudok sok mindent leírni mivel 30 alatt vagyok így semmi értelme 30 fölöttit nagyon megkeressek mert igazából annyi választ kapok hogy túl fiatal vagy.Na mind 1.Nem mintha egy 30 alatti ne lenne valaki vagy bármivel rosszabb lenne mint egy idősebb társa. Magamról annyit hogy szőkésbarna hajam van,kék szemem,70 kg a testsúlyom és sportos a testalkattal rendelkezem mivel lassan 10 éve úszok.Életem során így fiatalon elértem már sokat mert nagyon domináns,törtető vagyok a munkám terén de a magánéletembe mindez már nem igaz. Szeretném megtalálni a partnerem ebben a szép témában,életvitelben,világban,társaságban.Ez nem csupán arról szol hogy jaj akkor most kavarjak egy 23 évessel, sőt leginkább senkit nem kértem erre és nem is fogok.
Csak szeretném hölgy partnerem megtalálni akivel ezt áttudom élni.Nincs anyakomplexusom nem házasságot akarok egy nálam 20 évvel idősebb hölggyel.

Gesuchte Partner

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Männlich, dominant Männlich - Unsicher Männlich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Haareziehen, Kaloda

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Augenverbund, Bondage, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Electro Sex, Fotografie, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Konzerte, Restaurant

Musik

Disko

Filme

Aktion, Horror, Komödie

Bücher

Sport, wissenschaftlich