Szoposkutya - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Szoposkutya - Submissiv Weiblich
Szoposkutya
25 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 164 cm, 44 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 28.
Mitglied seit: 2013. 11. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.00 Punkte (9 Bewertung)
Arra való a szám hogy tövig nyeljem. Szeretem ha jó keményen megszopatnak, úgy nyomják a fejem hogy szabadulni se tudjak. Arra vagyok jó, hogy a férfi (vagy nő) minden vágyát kielégítsem. Ha kutyaként, szolgaként, tárgyként bánnak velem. Ha megaláznak, szétaláznak, szétszednek, használnak, lerombolnak! Alázni való rusnya ribanc vagyok, aki megérdemli, hogy elbánjanak vele. Bűnös vagyok, és bűnhődnöm kell! Megérdemlem, hogy porig alázzanak. Állatokat is bántottam. A családommal neveletlen és szemtelen voltam. hazudtam, nem tanultam jól, nem tudtam öltözködni, nem értek semmihez. Át akarom érezni azt a fájdalmat, félelmet, szorongást amit másnak okoztam. Hogy soha ne legyen kényelemben részem, ha nem használsz akkor sem, ha nem kellek akkor sem, még alvás közben sem. Tőled függnek a szükségleteim. A megaláztatásokat és kínzásokat megérdemelném, mert bűnös és mocskos vagyok. Még az állatok is magasabb szinten vannak nálam, még egy háziállat is az uram, a gazdám, és tehet velem bármit, előbb kap meg bármit. Helyem a földön, ágy alatt, szekrényben, ketrecben, sarokban, mocskos eldugott helyen, megkötözve egész éjszakára, láncon tartva. hogy az életemért és bűnbocsánatért könyörögjek. Más élőlényekkel kínzást. Szorosan megkötöznél, és hatalmas rongycsomót vagy valamit beleerőszakolnál a számba úgy, hogy a nyelvemet meg se bírjam mozdítani, úgy betolnád hogy folyamatosan öklendeznem keljen majd ott hagynál vonaglni... egész éjjelre.
Hosszas leírások valók nekem a bűneimet, hibáimat részletezve, "oldalakban"megfogalmazva mi vagyok. Mit csinálna velem a fölöttem való, milyen súlyos megtorlásokat érdemlek. Szünet nélkül, állandóan kapnám a sarat. Távolból is lehet alázni.

Vért kell izzadnom, nagyon sokat sírnom a bűneim miatt. Nekem csak az a dolgom, hogy elhiggyem, amit a gazdám mond.

Rongyos vagyok, nincs kurvás öltözékem, se magassarkú cipőm!
Csak a kezdettől fogva szigorú fegyelmező és Domként viselkedő pasikban érzem úgy hogy komolyan gondolják. Én nem keresek társat, ezért bennem társra nem fogtok lelni... Sajnálom! Nincsen lelkem, érdektelen hogy sírok-e, félek-e, kimerült vagyok-e, örülök-e, fáj-e valami. Dühöd, szadizmusod, szexuális ösztöneid, végtelen gátlástalan fantáziád kiélésének alapanyaga vagyok csupán.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Männlich - dominant Männlich

Alter: 18- Jahre
Höhe: 140-200 cm
Gewicht: 50-150 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Menstruation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln