SzNuar - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » SzNuar - Submissiv Männlich
SzNuar
26 Jahre alt, Submissiv Männlich, 185 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya
Letzter Login: 2016. 08. 30.
Mitglied seit: 2015. 05. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Mélyen Tisztelt Úrnők


Engedjék meg, hogy írjak pár sort magamról és az oldalon betöltött célomról.
Fiatal, egyedülálló férfi vagyok, aki alárendelt, szubmisszív szerepet vállal egy Úrnő parancsoló kezei alatt. Alkalmi, illetve ismétlődő, de nem állandó (7/24 órás) kapcsolatot keresek. Szeretem, ha megfegyelmeznek és uralkodnak felettem. Alázatos és odaadó szolga vagyok.

A BDSM világában még kezdőnek vagyok mondható, de az alá és fölérendeltség, a szubmisszív és a Domináns oldalak egymást sajátosan kiegészítő világa már régóta vonz engem. A Női Dominancia az, ami kifejezetten felvillanyoz és ezt is keresem ezen az oldalon.
Amire vágyom, az az, hogy egy (vagy több) Domináns Nő teljes uralmat gyakoroljon felettem, mind fizikailag, mint mentálisan. A megbüntetés, megalázás és az ezek általi megnevelés az, ami teljesen megbabonáz. Arra van szükségem, hogy ki legyek szolgáltatva egy Gyönyörű Nő kénye-kedvének. Hogy egy Úrnő tulajdon szolgája legyek és hogy teljesen megtörje bennem a mélyen beágyazott ellenállást és hogy összetörje az egómat.

A túl durva, fizikai bántalmazást nem preferálom, inkább a pszichés megalázás és kordában tartás híve vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy a fizikai elnyomásnak ellene lennék. Kell néha egy kis testi fenyítés, vagy elzárás, hogy a férfi/szolga olykor megtalálja a helyét.

Alázatosan, tisztelettudóan és szófogadóan szeretnék szolgálni egy Úrnőt, aki rendelkezik velem. Aki parancsol. Aki irányít. Alapvetően igénylem a kölcsönös kötődést, de ez nem azt jelenti, hogy pátyolgatásra vágyok. Büntető, megalázó és szigorú Dominákról álmodom, Akik nagyon ritkán megjutalmaznak a hűségemért és az alázatomért.

Kizárólag csak Nők kereséseire számítok, más, egyéb kategória számomra nem is kerülhet számításba. Csak Nők tudnak zsákmányul ejteni.

Szeretem érezni egy kapcsolatban, hogy a Nő tudja jól, hogy az Övé a Domináns szerep, hogy Ő irányít és hogy engem. Hogy nem kérdés a számára, hogy alá vagyok rendelve és hogy az akaratára vagyok bízva. Hogy tudja jól és élvezi. És élvezettel nevel.


Alázattal megköszönöm minden Úrnőnek, aki megtisztelt azzal, hogy végigolvasta egy helyét ismerő szolga bemutatkozását.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 20-40 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen)

Regt nicht an, aber wir können

Bisse, Kaloda, Peitsche, rasieren, Vibratoren

Regt an

Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Masken, Massage, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Prostata Massage, Schuh Fetisch, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet, Kino, Konzerte

Musik

Alternativ, Blues, Klassik, Punk, Rock

Filme

Drama, Romantik, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Geschichte, Kunst, Poems, Reise