Switchinsky - Fetischist TV oder TS

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Switchinsky - Fetischist TV oder TS
Switchinsky
37 Jahre alt, Fetischist TV oder TS, 175 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 6 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 04. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Hölgyeim és uraim!

Én a szó nemcsak az itt használt klasszikus értelmében vagyok switch. Ha olyan kedvem van nő vagyok, ha olyan kedvem van férfi. Domináns vagyok és szub. A fenti négy dolgot szabadon permutálom :)
Van amikor férfira vágyom, van amikor nőre, van amikor crossdresszerre, van amikor travira (igen a női crossdresszerek is izgatnak). Van amikor adni akarok, van amikor kapni. Van amikor gyengédségre vágyom, van amikor határozottságra. Van amikor gyengéd vagyok, van amikor nem...
Fetisiszta vagyok, megőrülök a latexért, a maszkokért, kesztyűkért, magassarkúkért, harisnyákért és a csinos jó humorú nőkért.
Hölgyek, ha nem szerettek unatkozni az ágyban, vagy azon kívül: mellettem nem szoktak sem itt sem ott.
Urak, veletek kapcsolatban már vannak igényeim: nem baj ha bi vagy, ha párkapcsolatban élsz és csak a szabadidődet akarod olyan dolgokkal eltölteni, amit otthon nem kaphatsz meg, annál jobb, nem szeretem túlkomplikáni a dolgokat. Nem hátrány, ha értelmiségi vagy, az sem, ha hobbi crossdresser/travi vagy. Lehetsz férfias férfi is, mit bánom én, ha olyat tudsz ami jó nekem.
Amúgy a fentieket leszámítva normális (ha van ilyen), jófej, barátságos pali vagyok, aki imád udvarolni a nőknek, vagy imádja, ha látja hogy (nem tudok jobb szót erre) valakit izgat.
Most jön a kötelező barátságtalan rész: igyekszem mindenkinek válaszolni, DE a helyesírási hibáktól hemzsegő levelek, az udvariatlan levelek, a sablon levelek válaszolatlanul maradnak. Valamint a hisztiseket sem komálom. Nem vagyok az a fénykép küldözgetős típus sem, de a profilképen én vagyok :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch Männlich, Switch TV oder TS

Alter: 25-45 Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bondage, Cross-Dressing, dirty Talk, Herrschaft, Hoher absatz, Latex, Masken, Massage, Masturbation, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche